Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Ο διοικητής… θύμωσε και απειλεί τη διευθύντρια της Παθολογικής, επειδή μίλησε για τα προβλήματα!

Σε ανοικτές απειλές κατά της διευθύντριας της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, προχωρεί με ανακοίνωσή του, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Ελευθέριος Μαρκάκης! Αιτία οι καταγγελίες που έκανε η διευθύντρια, Ελένη Ιωαννίδου, επειδή νωρίτερα σήμερα η ίδια ανακοίνωσε ότι στη σημερινή εφημερία η κλινική θα παραμείνει χωρίς νέες εισαγωγές, αφού οι γιατροί δεν επαρκούν προκειμένου να μπορέσουν να καλυφθούν με ασφάλεια οι εφημερίες στην κλινική, ενώ το πρόγραμμα εφημέρευσης Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου “δεν έχει εγκριθεί από το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου καθώς έχει χαρακτηριστεί “ανασφαλές για τους ασθενείς”.

Δείτε: Η κυβέρνηση αντί γιατρών προσλαμβάνει αστυνομικούς: Κλειστή για νέες εισαγωγές η Παθολογική Ρεθύμνου

Και μόλις πριν από λίγο ο διοικητής έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας “ψευδή” την είδηση περί μη εισαγωγών στην Παθολογική και απειλεί σημειώνοντας ότι “διερευνά τους λόγους και τις συνέπειες συμπεριφορών που προάγουν παράνομες αποφάσεις και ανακοινώσεις αυτών από μη αρμόδιους, προκαλώντας αίσθημα ανασφάλειας στην τοπική κοινωνία και στους ασθενείς και σκοπεύει να προβεί στην εφαρμογή των σχετικών διαδικασιών που ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία”!

Όλα αυτά, αντί να πιέσει να δοθούν λύσεις στα προβλήματα..

Η ανακοίνωσή του:

Σχετικά με τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφορικά με το γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιούνται εισαγωγές ασθενών στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, σας ενημερώνουμε ότι η Κλινική λειτουργεί κανονικά εξυπηρετώντας όλα τα παθολογικά περιστατικά. Tα όργανα που νομιμοποιούνται για τη λειτουργία της Κλινικής και του Νοσοκομείου ουδέποτε αποφάσισαν για το αντίθετο, καθιστώντας την είδηση περί αναστολής λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής ψευδή.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου διερευνά τους λόγους και τις συνέπειες συμπεριφορών που προάγουν παράνομες αποφάσεις και ανακοινώσεις αυτών από μη αρμόδιους, προκαλώντας αίσθημα ανασφάλειας στην τοπική κοινωνία και στους ασθενείς και σκοπεύει να προβεί στην εφαρμογή των σχετικών διαδικασιών που ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

Από τη Διοίκηση του
Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Μαρκάκης Ελευθέριος

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Ο διοικητής… θύμωσε και απειλεί τη διευθύντρια της Παθολογικής, επειδή μίλησε για τα προβλήματα!”

  1. Δήμος Σθένης

    Αναρωτιέμαι ποια δουλειά να έκανε ο υπογράφων “από τη διοίκηση” του νοσοκομείου (δηλαδή κάποιος από τη διοίκηση ή κάποιος που είναι κάτι σαν διοίκηση) πριν διοριστεί ως ημέτερος στην “κάτι σαν διοίκηση” του Νοσοκομείου Ρεθύμνου! Προφανώς η διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου είναι γιατρός και μάλιστα έμπειρη και υπεύθυνη αφού με την εργασία και την αξία της κατάκτησε τον τίτλο της διευθύντριας της κλινικής που προΐσταται και που κανείς δεν την διόρισε ευκαιριακά και όσο κρατάει κάποιος προστάτης της κάποιο πόστο κομματικού μηχανισμού. Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου τι είναι; Ποιας επιστήμης (πλην κομματικού πτυχίου) είναι πτυχιούχος; Για να καταλάβουμε δηλαδή και την εγκυρότητα του οργάνου που βγάζει ανακοινώσεις και που κάτω απ’ την ανακοίνωσή του δεν (τολμά;) υπογράφει ο Διοικητής, αλλά “κύριος τις” Μαρκάκης Ελευθέριος “Από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνης! Ή μήπως προτιμά προκειμένου περί του ατόμου του την αναφορά με το …”απρόσωπον του ανευθύνου της αυτού μεγαλειότητος”;

  2. CitizenMitsos

    Υπάρχει διοικητής σε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας που να μην είναι κομματόσκυλο της ΝΔ;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί