Βίντεο – κραυγή κατά της Ομοσπονδίας από τους πρωταθλητές της Ιστιοπλοΐας

Στο βίντεο μιλούν Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, όπως Νίκος Κακλαμανάκης, Σοφία Μπεκατώρου, Βασιλεία Καραχάλιου, ο Τάκης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής και άλλοι.

Kορυφαίοι Έλληνες ιστιοπλόοι μιλούν και καταγγέλλουν την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε η διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας σε βάρος του Ολυμπιονίκη Ν. Κακλαμανάκη, αξιώνοντας το ποσό των 100.000 ευρώ.

Το βίντεο είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο και με φόντο τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική παρενόχληση, διαδίδεται ξανά και ίσως με μεγαλύτερη απήχηση στα social media από την πρώτη του κυκλοφορία.

«Το μοναδικό πράγμα που είχαμε από την ομοσπονδία είναι ένας συνεχής πόλεμος», λέει η Σοφία Μπεκατώρου. «Ή είσαι μαζί τους και κάνουν προσωπικά deal, ή είσαι απέναντί τους και σε πολεμάνε και όποιος αντέξει», καταγγέλλει η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Νο2 στον κόσμο Βασιλεία Καραχάλιου που δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυά της σε επόμενα πλάνα.

«Δεν νοείται να ακούω από πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας να λέει ότι «εγώ, εάν θέλω έναν αθλητή τον καταστρέφω σε μία ημέρα». Μάλιστα σε μία νύχτα είπε», επανέρχεται η χρυσή ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου ενώ ο χάλκινος ολυμπιονίκης Παύλος Καγιαλής κάνει λόγο για συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί