Ερέτρια: Αυτοκτόνησε τελικά ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος

Αυτοκτόνησε τελικά ο 29χρονος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος της Ερέτριας, που βρέθηκε χθες νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, όπως φαίνεται και από την ιατροδικαστική εξέταση επισημαίνει το eviathema.gr.

Δείτε: Εύβοια: Νεκρός βρέθηκε ο διοικητής του ΑΤ Ερέτριας

Το χρονικό της αυτοκτονίας του διοικητή άρχισε να ξεδιπλώνεται χθες το μεσημέρι. Ο αξιωματικός έφυγε από την υπηρεσία του στις 15:00 χωρίς όμως ποτέ να φθάσει στο σπίτι του. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί, τον έψαχνε εναγωνίως καθώς δεν της είχε πει το παραμικρό και ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Λίγο μετά τις 21:15 ο 29χρονος βρέθηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο νεαρός αξιωματικός, υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό, που εείχε προϋπηρεσία στο Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής ενώ τα τελευταία δυο χρόνια διατελούσε χρέη Διοικητή στην Ερέτρια, δεν είχε εκδηλώσει περίεργη ή ανησυχητική συμπεριφορά . Συνάδελφοι του κάνουν λόγο για ένα άτομο που δεν δημιουργούσε προβλήματα ενώ μόλις λίγες ημέρες είχε παντρευτεί και περίπου δύο μήνες πριν είχε γεννηθεί η κόρη του.

Μάλιστα μέχρι και λίγο πριν φύγει από το γραφείο, το μεσημέρι της Πέμπτης, τηλεφωνούσε σε συναδέλφους για τον συντονισμό της αστυνομίας για μια μεγάλη εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου που θα γινόταν το ερχόμενο Σάββατο.

Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που μετέβη στο σημείο κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να λύσει το μυστήριο του θανάτου του νεαρού διοικητή και να δώσει τέλος στο θρίλερ.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ερέτρια: Αυτοκτόνησε τελικά ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος”

  1. το τέρας και εγώ

    Ο κόσμος δεν γνωρίζει τι σημαίνει βαριά κατάθλιψη, ίσως και οι ίδιοι οι γιατροί δεν το ξέρουν αν δεν το έχουν βιώσει. Είναι μια κατάσταση που κάθε στιγμή που ζεις υποφέρεις πάρα πολύ και τα φάρμακα δεν βοηθάνε, οι ψυχολόγοι δεν βοηθάνε και ο καιρός περνάει. Τότε πρέπει να αποφασίσεις να ζήσεις, ακόμα και αν χρειαστεί να είσαι πάντα έτσι. Αλλιώς δεν μένει άλλη λύση από την αυτοκτονία. Αν επιλέξεις να ζήσεις, έστω και υποφέροντας, μπορεί τελικά να περάσει η ασθένεια ή να δράσουν τα φάρμακα, μπορεί να πάρει μήνες ή και χρόνια.
    Πέρα όμως από τη βαριά κατάθλιψη, υπάρχουν τοξικές καταστάσεις και τοξικά πρόσωπα που η πολύ επαφή μαζί τους μπορεί να προκαλέσει μέχρι και αυτοκτονικές σκέψεις. Τότε πρέπει να φεύγεις, να φεύγεις, να φεύγεις. Είναι αξιοσημείωτο πόσο γρήγορα γίνεται κανείς καλά όταν φεύγει από εκεί που τον στενοχωρούν, τον πιέζουν κτλ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί