Γέμισαν τις τάξεις με μαθητές στο Ηράκλειο και τα νοσοκομεία με κομματικά ρουσφέτια, αλλά απαγόρευσαν την κυκλοφορία!

Κυβέρνηση χωρίς πολιτική, πορεύεται με δουλειές του “ποδαριού

Απαγορεύσεις στο Ηράκλειο αλλά με γεμάτες τάξεις και νοσοκομεία (με ρουσφέτια όμως πολιτευτάδων…)

Από το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο και άλλες 18 περιοχές απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 12:30 τη νύχτα μέχρι τις 5 το πρωί. Για να… προστατευθούμε από τον κορονοϊό!

Αυτό είναι το “έκτακτο μέτρο” που ανακοίνωσε σε ένα ακόμα διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ούτε ενίσχυση του συστήματος υγείας, ούτε λιγότεροι μαθητές στις τάξεις, ούτε λιγότεροι στα μέσα μεταφοράς με παράλληλη αύξηση των δρομολογίων.

Το Ηράκλειο (και είναι πραγματικά περίεργο αυτό) είναι εδώ και καιρό σε ένα περίπου “μίνι lockdown”, χωρίς αυτό να δικαιολογείται και από τον αριθμό των κρουσμάτων. Αλλά ας πούμε ότι αυτό το ξέρουν καλύτερα οι ειδικοί, που κάτι “μυρίζονται” και διατηρούν την περιοχή σ’ αυτούς του υψηλού κινδύνου.

Υπάρχει όμως μια “λεπτομέρεια”: τα περισσότερα από τα κρούσματα των τελευταίων ημερών σχετίζονται με τα σχολεία. Είναι μαθητές, εκπαιδευτικοί αλλά και γονείς μαθητών. Οι εκπαιδευτικοί του Ηρακλείου και οι φορείς τους, αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές, εδώ και καιρό φωνάζουν ότι οι τάξεις είναι “φίσκα”! Σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργούν τμήματα ακόμα και με 29 μαθητές.

Σ’ αυτό, τις γεμάτες αίθουσες στις οποίες ο ένας είναι πάνω στον άλλο, η κυβέρνηση δε δίνει καμιά σημασία. Κι ας έχουμε σχεδόν καθημερινά κρούσματα στα σχολεία από την έναρξη της χρονιάς. Στο πραγματικό πρόβλημα δεν παίρνει θέση γιατί απλά δεν έχει πολιτική.

Ανάλογη “πολιτική” εφαρμόζει και με το σύστημα υγείας. “Φούλαρε” τις δημόσιες τομές στο Ηράκλειο και όλη την Κρήτη, όχι με υγειονομικό προσωπικό αλλά με ρουσφέτια των πολιτευτάδων της. Γέμισαν τα γραφεία! Δημιούργησαν άλλη μια ΔΥΠΕ, δηλαδή προσέλαβαν μόνο στην 7η ΥΠΕ άλλους τόσους υπαλλήλους στα γραφεία και στις κεντρικές υπηρεσίες, όπως έχει καταγγείλει ο σύλλογος εργαζομένων! Προσέλαβαν δεκάδες “γενικών καθηκόντων”, προσέλαβαν δεκάδες σε θέσεις για φύλακες, νυχτοφύλακες κλπ. Γιατρούς όμως και νοσηλευτικό προσωπικό που χρειάζονται τα νοσοκομεία, ειδικά σε συνθήκες πανδημίας, ελάχιστους…

Αυτή είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πορεύεται με απαγορεύσεις και χωρίς σχέδιο, φουλάροντας με μαθητές τις τάξεις και αδειάζοντας το δημόσιο σύστημα υγείας. Ή, φουλάροντάς το κι αυτό αλλά με ρουσφέτια κι όχι γιατρούς…

Candiot

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Γέμισαν τις τάξεις με μαθητές στο Ηράκλειο και τα νοσοκομεία με κομματικά ρουσφέτια, αλλά απαγόρευσαν την κυκλοφορία!”

  1. Ερηνη

    Σε κάνουν να αναρωτιέσαι… μπας κι οι συνωμοσιολογοι έχουν δίκιο;;; Άκου εκεί “οι ειδικοί λένε πως είμαστε πιο ευάλωτοι όταν διασκεδάζουμε”. Ποιοι ειδικοί το λενε; άμα διασκεδάζουμε μουτρωμενοι δε κολλάμε;
    Εδώ έχουμε να βγούμε για ένα γμμν καφέ πάνω από δέκα χρόνια και να ακούμε μλκιες από πάνω.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί