Τα χρηματοδοτούμενα από τον “Μωυσή” μέσα (με κρατικό χρήμα) … “αγωνιούν” για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ!

Σκίζονται τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για το… καλό του ΣΥΡΙΖΑ!

Εκτενή ρεπορτάζ με έκδηλη την…”αγωνία” τους για το τι θα συμβεί στο ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενούν σύσσωμα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ την Κυριακή αφήνοντας κατά μέρος βέβαια τα χαΐρια της κυβέρνησης που τρώει “ξύλο” από παντού και δεν μπορεί ούτε εισηγητή για την κύρωση των συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία να βρει.

Πρόκειται βέβαια για τα ίδια μέσα τα οποία “ξέσκιζαν” το ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες, τα οποία “σταύρωσαν” το ΣΥΡΙΖΑ στο Μάτι και τη Μάνδρα, τα οποία χυδαιολογούσαν κατά του Αλέξη Τσίπρα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία κατηγορούσαν το ΣΥΡΙΖΑ για μειωμένη εθνική ευαισθησία στο “Μακεδονικό” αλλά δεν έχουν πρόβλημα με το “να τα βρούμε” στο Αιγαίο με τον Ερντογάν. Τέλος πρόκειται για τα μέσα που ακόμα και χθες φιλοξενούσαν το ξαναζεσταμένο φαί … του Καλογρίτσα για Τσίπρα – Παππά.

Αυτό όμως που δεν ξέρουν είναι ότι το DNA της αριστεράς δεν έχει καμία σχέση με εκείνο του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα της περιόδου της παρακμής του, την μετά Ανδρέα Παπανδρέου εποχή. Όταν δηλαδή εφημερίδες, εκδότες και μιντιάρχες μπορούσαν να παρεμβαίνουν με δημοσιεύματα και να αλλάζουν υπουργούς, πρωθυπουργούς, ακόμα και τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ.

Αυτά πάντα βέβαια στην μετά Ανδρέα Παπανδρέου εποχή, γιατί πιο πριν ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ τους έκοβε τα πόδια.

Το ίδιο όμως και ο Αλέξης Τσίπρας που όσο ήπιος κι αν είναι στον πολιτικό του πολιτισμό τόσο συγκρουσιακός γίνεται όταν αντιλαμβάνεται ότι το σύστημα προσπαθεί να του επιβάλει τη θέλησή του…

thefaq.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Τα χρηματοδοτούμενα από τον “Μωυσή” μέσα (με κρατικό χρήμα) … “αγωνιούν” για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ!”

  1. AvatarEleni Milaki

    Και η “αρχηγική Σαραντοποδαρούσα” στο Πρώτο Θέμα της χθεσινής Κυριακής, ενώ μια άλλη Κυριακή πρόσφατα έδειχνε Κικίλια – Μπαλατσινού να κυλιούνται στα γρασίδια με τη δήλωση “όποιος μας αμφισβητήσει είναι τρολ”… Μήπως εδώ έχουμε τη Νέα Κάρλα Μπρούνι;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί