Εκδήλωση βράβευσης παιδιών ξενοδοχοϋπαλλήλων που πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ανακοίνωση εηέδωσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, μέσω της οποίας συγχαίρει τα παιδιά των ξενοδοχοϋπαλλήλων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενώ παράλληλα γνωστοποιεί ότι διοργανώνει εκδήλωση για την βράβευσή τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στον Αύλειο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

 Ο Πρόεδρος Νίκος Κοκολάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου  με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, συγχαίρουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές παιδιά συναδέλφων ξενοδοχοϋπαλλήλων και όχι μόνο, για  τη μεγάλη επιτυχία τους την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία για την επιτυχία τους, ένα βήμα προς το αύριο με υψηλούς στόχους και πολλές δυνατές στιγμές.

Είστε το μέλλον και η ελπίδα του τόπου μας.

Τα συγχαρητήρια μας στους γονείς συνοδοιπόρους σε αυτό το δύσκολο δρόμο για την επιτυχία των παιδιών τους .

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνετε για την ολοκλήρωση των σπουδών των παιδιών σας.

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις για τα μέτρα ασφαλείας για πραγματοποίηση κοινωνικής εκδήλωσης 

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου  καλούμε τους γονείς (ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ) των επιτυχόντων όπως επικοινωνήσουν άμεσα με το Σωματείο μας στα τηλέφωνα 2810/289597 και 2810/288026, προκειμένου να μας γνωστοποιήσετε ονοματεπώνυμο επιτυχόντων έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε μια εκδήλωση με σκοπό την επιβράβευση των προσπαθειών των παιδιών σας.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Σεπτεμβρίου .

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στον Αύλειο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας και βάσει  των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί