Ο Γ. Μπουρνούς ξεσκεπάζει τον Λ. Αυγενάκη: Ο “Μαυρογιαλούρος”, υπουργός των hashtags

Σφοδρή επίθεση στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη από τον υπεύθυνο του τομέα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπουρνούς, που υπενθυμίζει διάφορα «πεπραγμένα» του…

«Είναι εμφανές οτι ο κ. Αυγενάκης συνεχίζει να ενοχλείται όταν τον αποκαλούμε «Μαυρογιαλούρο» και στηλιτεύουμε τις πρακτικές του. Κατανοούμε τον αιφνιδιασμό του, όταν ξεσκεπάσαμε τις πρακτικές του με την περίφημη επιστολή προς «ημέτερους» προέδρους αθλητικών ομοσπονδιών και την αγωνία του να διαψεύσει τα αδιάψευστα και να ψάχνει για διαρροές», σημειώνει ο Γιάννης Μπουρνούς σε ανάρτησή του στο facebook, καταλήγοντας στο εξής συμπέρασμα:

«Ας μην ταράζεται, όμως, ο κ.Αυγενάκης. Δεν έχει κανείς τέτοια απαίτηση απο εκείνον. Ούτε καν ο Πρωθυπουργός του. Του το έχει δείξει πολλές φορές. ‘Αλλωστε το πρώτο του μέλημα, όταν ανέλαβε το πολύπαθο χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού, ήταν να ξοδέψει μερικές χιλιάδες ευρώ, για να διαμορφώσει την είσοδο και τον χώρο αναμονής του υπουργικού του γραφείου.

Ας το χαρεί, όσο είναι καιρός».

Τι αποκαλύψεις για τις ανακαινίσεις του γραφείου του στο υπουργείο, που κόστισαν χιλιάδες ευρώ, είχε κάνει το Candiadoc.

Πιο αναλυτικά η θέση που εξέφρασε ο Γ. Μπουρνούς:

Ο Υφυπουργός των hashtags-και-παρεμπιπτόντως-Αθλητισμού, έχει χάσει προ πολλού την ψυχραιμία του. Είναι ολοφάνερος, πλέον, ο εκνευρισμός του, που ενδεχομένως τροφοδοτείται από τη μη απόκριση του Μαξίμου στα εναγώνια αιτήματά του να κρατηθεί στη θέση του.

Σε οποιαδήποτε θέση, τελοσπάντων.

Μια θέση, που, έντεκα μήνες τώρα, όταν προκύπτει ο,τιδήποτε χρήζει σοβαρής διαχείρισης, περνάει στον Υπουργό Επικρατείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο κ. Αυγενάκης μπαίνει στον πάγο και μπορεί να παίζει ανενόχλητος με τα αγαπημένα του social media.

Περαιτέρω, είναι εμφανές οτι ο κ. Αυγενάκης συνεχίζει να ενοχλείται όταν τον αποκαλούμε «Μαυρογιαλούρο» και στηλιτεύουμε τις πρακτικές του. Κατανοούμε τον αιφνιδιασμό του, όταν ξεσκεπάσαμε τις πρακτικές του με την περίφημη επιστολή προς «ημέτερους» προέδρους αθλητικών ομοσπονδιών και την αγωνία του να διαψεύσει τα αδιάψευστα και να ψάχνει για διαρροές.

Όμως, δείγματα «μαυρογιαλουρισμού», του χειρίστου είδους βέβαια, έχει δώσει και παλιότερα ο νυν – για πόσο ακόμα δεν γνωρίζουμε – Υφυπουργός Αθλητισμού. Θυμόμαστε όλοι την αγωνία του, όταν μετά την δολοφονία του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη, στο γήπεδο του Ηροδότου, έσπευσε να συνδράμει το αθλητικό σωματείο της εκλογικής του περιφέρειας. Τόση ήταν η αγωνία του για τα «κουκιά», που κατέθεσε και ερώτηση στη Βουλή. Δυστυχώς για τον κ. Αυγενάκη, λοιπόν, και να διαβάζουμε ξέρουμε και να κατανοούμε και φωτογραφίες να βλέπουμε.

Όσον αφορά στο δήθεν μαγείρεμα των δημόσιων οικονομικών στον Αθλητισμό επί ΣΥΡΙΖΑ, του θυμίζουμε ότι με τη «συνταγή» αυτή, σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες, εξοφλήθηκαν πρίμ αθλητών από το 2011 έως το 2016, δόθηκαν υποτροφίες σε νέους αθλητές, προχώρησαν οι διορισμοί διακεκριμένων αθλητών, οι αθλητικές ομοσπονδίες είδαν τις επιχορηγήσεις τους να αυξάνονται κάθε χρόνο, αθλητικές εγκαταστάσεις ανα την επικράτεια κατασκευάστηκαν και αναβαθμίστηκαν, ενώ υπερκεράστηκαν όλα τα εμπόδια για την αξιοποίηση αθλητικών εγκαταστάσεων, που σάπιζαν από το 2004, και τις οποίες περιχαρής εκείνος τώρα είτε εγκαινιάζει, είτε χρησιμοποιεί ως ντεκόρ, για να βγάζει τις αγαπημένες του φωτογραφίες.

Δεν λέγεται «μαγείρεμα» λοιπόν. Σχέδιο, προγραμματισμός και υλοποίηση λέγεται.

Ας μην ταράζεται, όμως, ο κ.Αυγενάκης. Δεν έχει κανείς τέτοια απαίτηση από εκείνον. Ούτε καν ο Πρωθυπουργός του. Του το έχει δείξει πολλές φορές. ‘Άλλωστε το πρώτο του μέλημα, όταν ανέλαβε το πολύπαθο χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού, ήταν να ξοδέψει μερικές χιλιάδες ευρώ, για να διαμορφώσει την είσοδο και τον χώρο αναμονής του υπουργικού του γραφείου.

Ας το χαρεί, όσο είναι καιρός.

Δείτε επίσης: Πόσες χιλιάδες € πληρώσαμε για να αλλάξει κλειδαριές και να ανακαινίσει ένα γραφείο στο υπουργείο ο Αυγενάκης; (έγγραφα)

Τα ευρώ πέφτουν κατά χιλιάδες για την ανακαίνιση του υπουργικού γραφείου του Λ. Αυγενάκη! (μέρος δεύτερο- έγγραφα)

Χρήματα φορολογουμένων για τηλέφωνα, NOVA, λουλούδια, ατζέντες και ανακαινίσεις του γραφείου του Λ. Αυγενάκη – Κονδύλι 105.000 ευρώ για τηλέφωνα του υπουργείου!

Οι… 8 αστυνομικοί φρουροί του Αυγενάκη, η διευθύντρια απόφοιτος Λυκείου και καμιά 10ριά σύμβουλοί του! (έγγραφα)

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί