Τα ευρώ πέφτουν κατά χιλιάδες για την ανακαίνιση του υπουργικού γραφείου του Λ. Αυγενάκη! (μέρος δεύτερο- έγγραφα)

Λεφτά υπάρχουν, σκέφτηκε φαίνεται ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, γι αυτό και αποφάσισε να δαπανά κατά χιλιάδες τα ευρώ για την ανακαίνιση του γραφείου του! Λεφτά του κράτους, δηλαδή.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το… δεύτερο μέρος των δαπανών που συνεχίζει να κάνει για την ανακαίνιση του γραφείου του.

Έτσι, για να αλλάξει τζαμαρία στον προθάλαμο του γραφείου του, ο κ. Αυγενάκης δαπάνησε 4.220 ευρώ, από το κρατικό ταμείο! Είχαν προοηγηθεί δαπάνες άλλων 7.500 ευρώ, περίπου, όπως θα θυμηθούμε στη συνέχεια, για άλλες εργασίες ανακαίνισης και… αγοράς κλειδαριών!

Η πρώτη… φάση της ανακαίνισης

Στις αρχές Οκτωβρίου ρωτούσαμε πόσα θα μπορούσε να πληρώσει το Ελληνικό Δημόσιο, όλοι εμείς δηλαδή, για να αλλάξει κλειδαριές στο γραφείο του στο υπουργείο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης;

Και πόσα θα μπορούσε επίσης να πληρώσει για την ανακαίνιση ενός γραφείου του στο υπουργείο;

Δείτε: Πόσες χιλιάδες € πληρώσαμε για να αλλάξει κλειδαριές και να ανακαινίσει ένα γραφείο στο υπουργείο ο Αυγενάκης; (έγγραφα)

Δείτε επίσης: Οι… 8 αστυνομικοί φρουροί του Αυγενάκη, η διευθύντρια απόφοιτος Λυκείου και καμιά 10ριά σύμβουλοί του! (έγγραφα)

Ας ξεκινήσουμε από την ανακαίνιση του γραφείου.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 ο κ. Αυγενάκης υπέγραψε απόφαση για «δαπάνη αναβάθμισης – διαμόρφωσης κλειστού χώρου αναμονής έμπροσθεν του Γραφείου του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού».

Το κόστος φτάνει στις 5.400 ευρώ…

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 4 Οκτωβρίου, υπογράφει ένα ακόμα ποσό 992 ευρώ, για τις εργασίες που θα έκανε ο ξυλουργός.

Άλλαξε και τις κλειδαριές ο κύριος υφυπουργός Αθλητισμού στο γραφείο του.

Σε άλλη απόφαση διαβάζουμε ότι δαπανώνται 684 ευρώ «για την προμήθεια κλειδαριών ασφαλείας και κλειδαριών γραφείου (CPV 44520000-1) για τις ανάγκες των Γραφείων του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού».

Αλλά το κόστος με τις κλειδαριές δεν τελειώνει εδώ, καθώς υπάρχουν και άλλες αποφάσεις με μικρότερα ποσά, που φτάνουν από 64 μέχρι 320 ευρώ…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί