Καταγγελία αναγνώστη για εταιρία κούριερ: «Ουρά 30- 40 μέτρων έξω από το κατάστημα καθημερινά»

Με επιστολή του στο Candiadoc, αναγνώστης από το Ηράκλειο, καταγγέλλει την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργείται με την Γενική Ταχυδρομική.

Όπως αναφέρει καθημερινά από έξω από το κατάστημα η ουρά που σχηματίζεται είναι 30 – 40 μέτρα και ο κόσμος μπορεί να περιμένει μέχρι και μια ώρα για να εξυπηρετηθεί, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει εν μέσω πανδημίας.

Δείτε τι αναφέρει στην επιστολή του ο αναγνώστης:

Αυτό που γίνεται με την εταιρία αυτή ειναι καιρό γνωστό απλά τώρα εχει παραγίνει και λόγω καραντίνας.

Η ουρά καθημερινά ειναι 30 με 40 μέτρα έξω απο το κατάστημα επειδή απλά δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά και σε υποχρεώνουν να πας απο το κατάστημα να παραλάβεις το δέμα σου επειδή ποτέ δεν στο φέρνουν σπίτι,ενώ έχουν πληρωθεί για αυτόν τον σκοπό.

Ο κόσμος κάθεται υπομονετικά μέχρι και μια ώρα απ’ έξω απ το κατάστημα με συνέπεια να κινδυνεύουν όλοι όσοι βρίσκονται και εκεί αλλα και αυτοί που δουλεύουν στη εταιρία.

Άλλοι βέβαια δεν έχουν τόση υπομονή και είτε φεύγουν, είτε τσακώνονται με τους εργαζόμενους της εταιρίας.

Δηλαδή ο κάθε άνθρωπος που μπορεί να’χει και κάποιο πρόβλημα υγείας πρέπει να υποστεί κάτι τέτοιο επειδή απλά δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά; Και με τι δικαιολογία θα στείλεις sms στο 13033 οτι πας στον courier;

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Καταγγελία αναγνώστη για εταιρία κούριερ: «Ουρά 30- 40 μέτρων έξω από το κατάστημα καθημερινά»”

  1. ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑΝΩ ΓΟΥΒΕΣ 26/07/2021
    ΚΥΡΙΟΙ
    Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ) . ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ (ΑΓΝΩΣΤΟΣ) ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΕΜΑ Η ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ 62 ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ. Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ( ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΥΡΕΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΣΑΣ) (ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ). ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΧ ΣΤΙΣ ΑΝΩ ΓΟΥΒΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ .ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΙ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ (ΧΩΡΙΣ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ) ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ (ΑΛΑΖΩΝΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΘΕΙΟ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ ΤΟ ΔΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤ Ι ΔΕΝ ΗΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ-ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΛΕΟΣ……ΡΩΤΩΝΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ .ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ .
    ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΑΓΡΙΟ ΚΟΥΠΗ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΕΚΑ ΕΠΩΝΥΜΙΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    (ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ
    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 20-25 % ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ 650 ΜΙΚΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΣΑΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ)

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί