Ανατροπή: Τι απαντά η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων σε καταγγελία για τη 12χρονη

Ποια είναι η γυναίκα που εμφανίστηκε σήμερα στα δικαστήρια, συστήθηκε ως «Πρόεδρος των Εκδιδομένων Γυναικών» και κατήγγειλε ότι ο 53χρονος εξέδιδε την 12χρονη στον οίκο ανοχής της;
Ακόμη περισσότερο περιπλέκεται η δυσώδης υπόθεση του συστηματικού βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς οι ανατροπές είναι συνεχείς και οι εξελίξεις καταιγιστικές.

Σήμερα στο επίκεντρο βρέθηκε μια γυναίκα, η οποία συστήθηκε έξω από τα δικαστήρια ως Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, πρόεδρος των Εκδιδομένων Γυναικών, για να καταγγείλει ότι ο 53χρονος εξέδιδε την ανήλικη στον οίκο ανοχής που εκείνη έχει, χωρίς να το γνωρίζει.

Δείτε:

“Εξέδιδε τη 12χρονη σε ηθοποιούς και πολιτικούς”! – Καταιγισμός αποκαλύψεων για τον “γαλάζιο” που κατηγορείται για μαστροπία

Τις καταγγελίες αυτές σχολίασε και η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, κάνοντας λόγο για «βάσιμη μαρτυρία».Ωστόσο, η Έλλη Κανελλοπούλου, πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων, προχώρησε σε μπαράζ δηλώσεων απορρίπτοντας την ιδιότητα της Κ. Καρατζιώτη, και καταγγέλλοντας ότι πρόκειται για άτομο που εδώ και χρόνια τη μιμείται.

Η πρόεδρος του Σωματείου, μιλώντας στην ιστοσελίδα newsbeast, ανέφερε χαρακτηριστικά «Είναι ένα εξαρτημένο άτομο το οποίο με μιμείται χρόνια. Δεν θέλω να μπλέξω με εξαρτημένα άτομα. Δεν ήταν ποτέ μέλος του σωματείου, ούτε πρόεδρος. Της έχω πει να μην το κάνει αυτό, να μην με μιμείται. Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά, έχουμε ανίψια. Όποιος έχει στοιχεία για τέτοιες κατάπτυστες υποθέσεις κακουργηματικές θα πρέπει να πηγαίνει στον ανακριτή. Καμία μας δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί με ανήλικα. Εμείς οι ίδιες λέμε να αλλάξει ο νόμος και από τα 18 έτη που βγαίνουν οι άδειες να πάει στα 21 έτη. Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά έχουμε ανίψια. Έλεος. Τα παιδιά είναι για παίζουν όχι για να εξυπηρετούν άνδρες».

Σε άλλη της δήλωση στην ιστοσελίδα ThessToday.gr υπογράμμισε «αν είναι ποτέ δυνατόν. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κα Καραντζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα. Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί