«Παρατηρητήριο COVID -19» με τον Κώστα Αρβανίτη (βίντεο)

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα, τελευταία ημέρα της εβδομάδας, με ό,τι πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με την πανδημία του COVID-19.

Πρώτος καλεσμένος ο διευθυντής της Αυγής, Άγγελος Τσέκερης, σχολιάζει την επικαιρότητα. Στη συνέχεις, ο Πάνος Σκουρλέτης, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για τις πολιτικές προκλήσεις μπροστά στις νέες συνθήκες. Ο Ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης πρόκειται να παρουσιάσει τις προτάσεις της πράσινης Αριστεράς, ενώ ο Γιάννης Μπουρνούς, βουλευτής Λέσβου θα μας δώσει μία εικόνα για την κατάσταση στο νησί. Για τη Θεσσαλονίκη, τα μέτρα και τις συνθήκες εν μέσω πανδημίας, θα μας μιλήσει ο Χρήστος Γιαννούλης, βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, ο δημοσιογράφος της Αυγής, Ανδρέας Πετρόπουλος, θα αναλύσει στον Κώστα Αρβανίτη τους λόγους για τους οποίους το σχέδιο Βρούτση αποτελεί εφιάλτη για τους εργαζόμενους.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί