«Παρατηρητήριο COVID-19» με τον Κώστα Αρβανίτη (βίντεο)

Καλεσμένοι της εκπομπής «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη, σήμερα είναι οι Δημήτρης Τζανακόπουλος, Κώστας Δουζίνας και η Σία Αναγνωστοπούλου

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα, με καλεσμένους που καταθέτουν ψύχραιμη και έγκυρη γνώμη σχετικά με όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την πανδημία του COVID-19.

Πρώτος καλεσμένος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αναλύει το χθεσινό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τί είπε, αλλά κυρίως τί δεν μας είπε ο Πρωθυπουργός σχετικά με το μέλλον, τα σενάρια εκλογών και την επερχόμενη ύφεση. Επίσης, πρόκειται να δώσει μία εικόνα για τους τρόπους με τους οποίους η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει έμπρακτα το ΕΣΥ και τους ανθρώπους τους.

Στη συνέχεια ο Κώστας Δουζίνας, καθηγητής Νομικής & Πολιτικής Φιλοσοφίας στο Κολέγιο Birkbeck του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, συζητάει με τον Κώστα Αρβανίτη για τις αλλαγές στο χώρο των Ιδεών εν μέσω πανδημίας, τη φιλοσοφία του Ατομισμού και τις αλλαγές στην εργασία, το ταξικό μοντέλο και τις ιδεολογίες τις ίδιες μετά την επέλαση του Covid-19.

Τέλος, η Σία Αναγνωστοπούλου, βουλεύτρια και Αναπληρώτρια Τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ επί Ευρωπαϊκών Θεμάτων, πρόκειται να σχολιάσει τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες, αλλά και τη δυσανεξία προς την κριτική που παρατηρείται, ενώ θα μας μιλήσει και για ένα ξαφνικό νομοσχέδιο επί του μεταναστευτικού.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί