«Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη (Live)

Καλεσμένοι σήμερα της εκπομπής ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, η Φωτεινή Λαμπρίδη και ο Θέμης Κοτσιφάκης.

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα, με καλεσμένους που καταθέτουν ψύχραιμη και έγκυρη γνώμη σχετικά με όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την πανδημία του COVID-19.

Πρώτος καλεσμένος ο Χρήστος Σπίρτζης, βουλευτής και Τομεάρχης Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά του για τη χρήση κρατικών ιστοσελίδων προς προπαγάνδα κατά της αντιπολίτευσης μέσω γελοιογραφιών φιλοκυβερνητικών εφημερίδων.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, πρώην Υφυπουργός Εργασίας θα μας μιλήσει για την επόμενη μέρα της απόσυρσης της Τηλε-κατάρτισης που βρίσκει την κυβέρνηση τραυματισμένη, αλλά και τους πολίτες με πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Η Φωτεινή Λαμπρίδη, δημοσιογράφος του TVXS συζητάει με τον Κώστα Αρβανιτη τον αιφνιδιασμό εν μέσω πανδημίας από πλευράς της Κυβέρνησης η οποία εισάγει σε δημόσια διαβούλευση ….πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία!

Τέλος, ο Θέμης Κοτσιφάκης, πρώην πρόεδρος ΟΛΜΕ σχολιάζει τις πρώτες αντιδράσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά και το τί «κρύβει» το νέο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί