Ανεξέλεγκτοι: Παραστρατιωτικοί πυροβόλησαν αστυνομικό στον Έβρο – Τον πέρασαν για μετανάστη!

Ενδεικτικό της κατάστασης που βρίσκεται εκτός ελέγχου με τη δράση παραστρατιωτικών ομάδων είναι το επεισόδιο με θύμα έναν αστυνομικό που σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες στον Έβρο και επιβεβαιώνεται από πολλές πλευρές στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tvxs.gr.

Ομάδα αποτελούμενη από κυνηγούς, εθνοφύλακες και άλλους αυτοαποκαλούμενους «πατριώτες», τις νυχτερινές ώρες  της Πέμπτης, «περιπολούσε» στην συνοριακή περιοχή του Νότιου Έβρου, στις Φέρες, κοντά στο Δέλτα του ποταμού, μερικά χιλιόμετρα μέσα στην ενδοχώρα. Η παραστρατιωτική ομάδα παρακολούθησε τις κινήσεις αστυνομικού και στη συνέχεια τον πυροβόλησε, θεωρόντας ότι πρόκειται για μετανάστη που έχει μπει στο ελληνικό έδαφος.

Ο αστυνομικός, για καλή του τύχη, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο που σταμάτησε της σφαίρα και γλίτωσε με ελαφρύ τραυματισμό. Το περιστατικό επιβεβαιώνεται τόσο από αστυνομικές πηγές όσο και από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες. Είναι ενδεικτικό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τις ανεξέλεγκτες ένοπλες ομάδες που υποκαθιστούν το νόμο. Πηγές κοντά στην Αστυνομία αναφέρουν ότι από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο δόθηκε εντολή να αποσιωπηθεί το γεγονός.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει, παράλληλα, και την εντολή που δόθηκε την επόμενη μέρα από το αρχηγείο του ΓΕΣ, ώστε οι παραστρατιωτικοί να μην δρουν ανεξέλεγκτοι αλλά να βρίσκονται μέσα σε στρατιωτικά περίπολα, όπως είχε αποκαλύψει  το tvxs.gr

Σημειώνεται επίσης πως υπάρχουν καταγγελίες και βίντεο για τουλάχιστον δύο νεκρούς πρόσφυγες από πυρά στον Έβρο. Η κυβέρνηση τα έχει διαψεύσει όλα ως «Fake News», ωστόσο το περιστατικό με τον αστυνομικό που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από την παραστρατιωτική ομάδα έρχεται να ενισχύσει αυτές τις αναφορές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί