«Συνεργάτης» του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Πάρη Παπαδάκη, ο «οργανωτής» του πογκρόμ στην Αλεξανδρούπολη (Βίντεο)

Έκανε περιπολίες μαζί με τον βουλευτή χρησιμοποιώντας μάλιστα το κρατικό αυτοκίνητο της Βουλής, στο οποίο είχαν τοποθετήσει και αστυνομική σειρήνα

Νέα στοιχεία που φέρνει σήμερα στο φως η Efsyn.gr αποδεικνύουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την άμεση σύνδεση του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Πάρη Παπαδάκη με την οργάνωση του πογκρόμ εναντίον των μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη.

Μπορεί οι καταγγελίες εναντίον του Πάρη Παπαδάκη μέχρι σήμερα να αφορούσαν τις διαδικτυακές του αναρτήσεις που υποκινούσαν σε βία εναντίον των μεταναστών, φαίνεται όμως πως, με βάση τα νέα στοιχεία, ο βουλευτής έχει άμεση σύνδεση και σχέση και την οργάνωση των «περιπολιών» των πολιτοφυλάκων.

Όπως φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιεύουμε σήμερα, ο άνθρωπος που απεικονίζεται στο βίντεο που δημοσίευσε το 902.gr να δίνει οδηγίες προς τους επίδοξους «κεφαλοκυνηγούς» με την παράκληση να μην χρησιμοποιήσουν όπλα και μαχαίρια, καθώς όπως λέει «δεν τους αφήνουν και θα έχουν προβλήματα», είναι ο ίδιος άνθρωπος που, όπως αποδεικνύεται από τα νέα στοιχεία, έκανε περιπολίες μαζί με τον Πάρη Παπαδάκη χρησιμοποιώντας μάλιστα το κρατικό αυτοκίνητο της Βουλής, στο οποίο είχαν τοποθετήσει και αστυνομική σειρήνα.

Επίσης, πέφτει στο κενό και η προσπάθεια του Αινήσιου Δέλτα, την προεδρία του οποίου κατέχει ο κ. Παπαδάκης, να αποποιηθεί τις ευθύνες του σχετικά με τις ομάδες πολιτοφυλακής.

Τι δουλειά είχε ο οργανωτής του πογκρόμ μαζί με έναν εκπρόσωπο του ελληνικού κοινοβουλίου; Γιατί είχε πρόσβαση στο αυτοκίνητο που του έχει παραχωρήσει η Βουλή (όπως φαίνεται στο βίντεο βάζει κάτι στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου); Με ποιο δικαίωμα αυτός ο άνθρωπος που πριν λίγο καλούσε σε πογκρόμ είχε πρόσβαση σε κρατικό αυτοκίνητο με αστυνομική σειρήνα;

Μετά και τα νέα στοιχεία διαφαίνεται πως η σύνδεση του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης με την οργάνωση των περιπολιών και του πογκρόμ είναι πολύ στενή. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί