Ποιος έχασε τη δημοκρατική του ευαισθησία και την ειλικρίνεια για να τα βρει ο Κυριάκος;

Ξέρει, και θα έπρεπε να ξέρουμε, ότι δε μας λέει την πραγματικότητα της πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει αν καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός. Γι αυτό και τώρα, σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο, μιλάει είτε με μισόλογα είτε αποφεύγει να μιλήσει. Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Δείτε: Αλ. Τσίπρας σε Κ. Μητσοτάκη για το debate: Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας

Σύζυγος του δημάρχου, ανιψιά του αρχηγού, νύφη της υποψήφιας και σύζυγος του υποψήφιου

Ξέρει ότι αν εκτεθεί δημόσια σε ένα debate με τον Αλέξη Τσίπρα, με όσους ευνοϊκούς όρους για τον ίδιο κι αν στηθεί αυτή η διαδικασία, με όσα ανίψια κι αν του κάνουν ερωτήσεις και όσες σύζυγοι υποψηφίων του κι αν καθορίζουν τα πράγματα, το παιχνίδι είναι χαμένο για τον ίδιο Όχι γιατί δεν ξέρει να μιλάει. Όχι γιατί είναι απλώς ένας χαμηλής διανοητικής κατάστασης άνθρωπος, κι ας είναι “απόφοιτος Χάρρβαρρντ”, όπως θα έλεγε η αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη. (Δείτε: Όταν είσαι 25άρης, γιος της Ντόρας, είσαι σύμβουλος υπουργού, όταν είσαι «ανώνυμος», απλά είσαι άνεργος (βίντεο)

Αλλά επειδή σε μια τέτοια περίπτωση απέναντι στον πρωθυπουργό, θα εκτεθεί με την πραγματική του πολιτική, τη νεοφιλελεύθερη, αυτή που θέλει να επιστρέψει η Ελλάδα στα χρόνια της σκληρής λιτότητας, της κάλυψης των σκανδάλων, στο μεγάλο φαγοπότι που ξέσκισε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Την πολιτική της απάνθρωπης λιτότητας και της λεηλασίας των δημόσιων ταμείων, που εφάρμοσαν οι “ιδιοκτήτες” του τόπου.

Αυτός είναι ο λόγος που δημόσια εκτίθεται, αποφεύγοντας το debate. Κι ας είχε δεσμευτεί με τον πιο επίσημο τρόπο, ενώπιον του ελληνικού λαού. “Προκηρύξτε εκλογές και θα κάνουμε όσα debate θέλετε”, έλεγε πριν από 1,5 μόλις μήνα. “Και στην τηλεόραση, όπως πάντα γίνεται”, έλεγε χαρακτηριστικά.

Τώρα αποφεύγει το debate όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Δείτε το βίντεο που τον εκθέτει και αποκαλύπτει μπροστά στον κάθε Έλληνα τις κρυφές του σκέψεις.

Αυτά έλεγε τότε, αυτά που έλεγε αποφεύγει τώρα, αυτοδιαψευδόμενος.

Είναι και θέμα Δημοκρατίας να μιλήσουν ενώπιος ενωπίω οι δυο διεκδικητές της πρωθυπουργίας.

Αλλά ποιος έχασε τη δημοκρατική του ευαισθησία για να τη βρει ο Κυριάκος, ο γόνος μιας οικογένειας που απομυζά γενιές ολόκληρες το ελληνικό δημόσιο… (Δείτε: Οικογένεια Μητσοτάκη: Σιτίζεται από το δημόσιο από την εποχή της Τουρκοκρατίας στην Κρήτη!)

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί