Αλ. Τσίπρας σε Κ. Μητσοτάκη για το debate: Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας

«Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας;»

Κάλεσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να τηρήσει τον λόγο και να έρθει σε ντιμπέιτ ώστε να συζητήσουν ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού απευθύνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο ντιμπέιτ της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας;» διερωτάται ο Αλ. Τσίπρας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας» τονίζει ο πρωθυπουργός.

Για τη διεξαγωγή του debate

Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας. #debate #εκλογες_2019 #ΤωραΣΥΡΙΖΑ

Gepostet von Alexis Tsipras am Dienstag, 25. Juni 2019


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί