Ανοιχτή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-προοδευτική συμμαχία στη Ροδιά με υποψήφιους βουλευτές Ηρακλείου

Η ΟΜ Μαλεβιζίου του ΣΥΡΙΖΑ-προοδευτική συμμαχία, καλεί σε ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ. στην πλατεία της Ροδιάς. Στην εκδήλωση θα είναι και θα τοποθετηθούν υποψήφιοι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-προοδευτική συμμαχία.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαλεβιζίου:

Η Ροδιά αγναντεύει από ψηλά τον κόλπο των Λινοπεραμάτων και του Ηρακλείου. Βλέπει καθαρά τις δυσλειτουργίες  και τις «αμαρτίες» του κράτους των τελευταίων 40 χρόνων. Ο τόπος αυτός υφίσταται ο ίδιος τις επιπτώσεις μιας ανερμάτιστης, άναρχης και πελατειακής εκδοχής της «ανάπτυξης» για τους λίγους. Σε απόσταση «αναπνοής» από τις ρυπογόνες εγκαταστάσεις της περιοχής, γνωρίζει πια πολύ καλά τι μπορεί να περιμένει από το παλιό καθεστώς.

Με αξιόλογο πολιτιστικό απόθεμα, με ανθρώπους παραγωγικούς, που είναι δεμένοι με τη γη, με ένα πλούσιο και πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, με αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, με πολλές και δραστήριες επιχειρήσεις, παλεύει για ένα καλύτερο μέλλον.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε νόμο του κράτους το νέο χωροταξικό σχέδιο, στο οποίο προβλέπεται η απομάκρυνση των ρυπογόνων εγκαταστάσεων από τα Λινοπεράματα και ευρύτερα. Είναι μια καλή αρχή, ένα παράθυρο στο μέλλον, που πρέπει να ολοκληρωθεί! Μετά από εννέα και πλέον χρόνια μνημονιακής λιτότητας, με τις ενισχύσεις του προγράμματος «Φιλόδημος», η Ροδιά διεκδίκησε χρήματα για την αναμόρφωση του οικισμού και μπορεί να αποκομίσει πολλά περισσότερα οφέλη.

Αυτά αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα, για το τι μπορεί να γίνει εφόσον υπάρχουν οι ανάλογες προτεραιότητες! Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει με ποιους είναι: Με τους ανθρώπους της παραγωγής, της εργασίας, του πνεύματος, είναι με το δημόσιο σχολείο, με το δημόσιο νοσοκομείο, αγωνίζεται να υπάρχει ισότιμη πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά, σέβεται τους συνταξιούχους, βάζει κανόνες στην αγορά εργασίας και δίνει ευκαιρίες στην επιχειρηματικότητα, προστατεύει τους αδύναμους και ενισχύει τη νεολαία! Για μια καλύτερη κοινωνία χρειάζεται αλληλεγγύη και δίκαιη κατανομή των βαρών που αναλογούν στον καθένα! Αλλιώς οι κοινωνίες μετατρέπονται σε ζούγκλες που βασιλεύει το δίκαιο του ισχυρότερου!

Καλούμε τους πολίτες να ενώσουμε δυνάμεις να εκκινήσουμε μαζί μια νέα πορεία για την κοινωνία, τώρα που η χώρα αρχίζει να σηκώνει κεφάλι!

Διαθέτουμε μνήμη, έχουμε κοινωνική συνείδηση και κρίνεται το μέλλον!

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί