Υπόθεση Novartis: Σε ισχύ η απαγόρευση εξόδου για το Νίκο Μανιαδάκη

Στην επικύρωση της εισαγγελικής διάταξης που είχε εκδοθεί προκειμένου να απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα στο Μίκο Μανιαδάκη προχώρησε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστικό συμβούλιο εξέδωσε σχετικό βούλευμα επικυρώνοντας την εισαγγελική διάταξη και απορρίπτοντας, όπως φαίνεται τους ισχυρισμούς του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα.

Ο τελευταίος μάλιστα είχε βρεθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων νωρίς το πρωί με στόχο αυτοπροσώπως να υποστηρίξει τις θέσεις του μπροστά στους δικαστικούς λειτουργούς, πράγμα που έκανε για περίπου μία ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρθηκε και στην ένσταση ακυρότητας της δίωξης που απήγγειλαν σε βάρος του οι Εισαγγελείς Διαφθοράς οι οποίοι πήραν το καθεστώς προστασίας μάρτυρα.

Ωστόσο, οι εκτιμήσεις ότι η προσφυγή θα γίνει δεκτή, όπως τις αποτύπωσε ο νυν κατηγορούμενος για παθητική δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση περί καταχραστών του Δημοσίου και ο συνήγορος του, Θοδ. Μαντάς, δεν πραγματοποιήθηκαν, φράζοντας τα σύνορα για το Νίκο Μανιαδάκη.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί