Η πλατεία ήταν γεμάτη γιατί ξέρουν ποιος τους υπερασπίστηκε

Κάποιοι προσπάθησαν να παρουσιάσουν τη χθεσινή συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο σαν… αποτυχία! Με πρώτο τον γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έσπευσε να μιλήσει για “ελάχιστο κόσμο”, πριν καν ξεκινήσει η συγκέντρωση. Και φυσικά να εκτεθεί και πάλι.

Δείτε: Βιάστηκε και εκτέθηκε και πάλι ο κ. Αυγενάκης…

Η πλατεία Ελευθερίας, η Δικαιοσύνης και οι γύρω δρόμοι ήταν γεμάτοι από χιλιάδες κόσμου, όπως μαρτυρά η πραγματικότητα των εικόνων, των φωτογραφιών και των βίντεο.

Δείτε : Αλ. Τσίπρας από το Ηράκλειο: «Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω στα σκοτεινά χρόνια του μνημονίου και του ΔΝΤ» (βίντεο & φωτογραφίες)

 Πλήθος κόσμου στην πλ. Ελευθερίας για την ομιλία του Πρωθυπουργού (Φωτο)

Στο Ηράκλειο ο Αλ. Τσίπρας – Θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο (Φωτο)

Ήταν γεμάτη από χιλιάδες πολίτες. Από χιλιάδες συνταξιούχους που είδαν ποιος τους υπερασπίστηκε και ποιος τους αντίκρισε στα μάτια ανθρώπινα, ποιος έκανε ό,τι τους είπε. Από χιλιάδες νέους και νέες, αγρότες, εργαζόμενους, άνεργους, γυναίκες, άνδρες.

Που κατάλαβαν όλα αυτά τα χρόνια, μέρα με τη μέρα, ότι ο Τσίπρας μπορεί να ηττήθηκε το καλοκαίρι του 2015, δεν μπόρεσε να κάνει όσα είχε υποσχεθεί, αλλά από τότε, μέρα τη μέρα, μέσα στις πιο σκληρές πιέσεις, κατάφερε να κάνει βήμα βήμα μια πολιτική που έδειχνε ξεκάθαρα ότι είναι υπέρ των πολλών κι όχι υπέρ της ελίτ.

Εκείνος καταργούσε τις περικοπές στις συντάξεις, όταν ο Μητσοτάκης καλούσε την ΕΕ να “συνετίσει” τον Τσίπρα και να επιβάλλει τις περικοπές.

Ο Τσίπρας έδινε την αύξηση στον κατώτατο μισθό και με την πολιτική του άνοιγε νέες θέσεις εργασίας, όταν ο Μητσοτάκης υποσχόταν απολύσεις και φτώχια. Όταν ο Τσίπρας άνοιγε θέμα της 13ης και 14ης σύνταξης, ο Μητσοτάκης έλεγε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

Ήταν εκεί όλοι, εκείνοι οι πολλοί, που ξέρουν ότι ο Τσίπρας έστω σιγά σιγά, ήταν δίπλα τους, κι ο Μητσοτάκης συνεχίζει να τους τρομοκρατεί με τα νεοφιλελεύθερα μέτρα τους.

Γι αυτό ήταν όλοι εκεί και γέμισαν την πλατεία.

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί