Στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Αλ. Τσίπρας

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα παραστεί στη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, προκειμένου να στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών.

Δείτε επίσης: Παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Στ. Κασσελάκης – Περιοδεία σε 26 νησιά από το Σάββατο

Όπως αναφέρουν από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην πρωθυπουργός δεν έλειψε ποτέ από καμία πολιτική και εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνουν ότι αυτή η μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση που με τις πολιτικές της πληγώνει καθημερινά την κοινωνία και τη χώρα πρέπει να δοθεί με ενότητα.
Να σημειωθεί ότι η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα γίνει από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα στις 7 το απόγευμα στον Ελληνικό Κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι από τους 42 υποψηφίους, οι 35 έχουν αναδειχθεί στις προκριματικές εκλογές, οι δύο είναι οι νυν ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά και οι υπόλοιποι πέντε (τέσσερις γυναίκες και ένας άντρας), επιλογής Κασσελάκη, θα παρουσιαστούν σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Ε.Γ. ζήτησαν από τον πρόεδρο να μην τους αποκαλύψει τα ονόματα, προκειμένου αφενός να μην υπάρξουν τυχόν διαρροές και αφετέρου να διασφαλιστεί το στοιχείο της έκπληξης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί