Ας κερδίζουν αυτοί τις δημοσκοπήσεις του Μαρινάκη κι η Αριστερά το χαμόγελο των πολλών και το μέλλον

Μας βομβαρδίζουν καθημερινά με τους… δημοσκοπικούς θριάμβους της ΝΔ και τα fake news του Μητσοτάκη, που εμφανίζει καλλιτέχνες στο πλευρό του, αλλά αυτοί τον διαψεύδουν, άστεγους μαζί του, που τον εκθέτουν διαψεύδοντάς τον, “αυθόρμητη αγάπη” στο δρόμο από κουμπάρες αντιπροέδρων του.

Ας μείνουν με τα fake, τη διαπλοκή και τις δημοσκοπήσεις του Μαρινάκη. Κι Αριστερά ας είναι με τους πολλούς, το μέλλον και το χαμόγελο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και κείμενο

«Την απάντηση στο ποιος θα κυβερνά αυτή τη χώρα θα τη δώσει ο λαός και μόνο ο λαός και όχι οι πραπαγανδιστές των ΜΜΕ της ολιγαρχίας», τόνισε άλλωστε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην αρχή της ομιλίας του στην Καλαμάτα, όταν οι συγκεντρωμένοι φώναξαν το σύνθημα «είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός».

«Το πλειοψηφικά και νικηφόρο αυτό ρεύμα δίνει απαντήσεις σε όσους νομίζουν ότι η δύναμη του ψέματος και της προπαγάνδας είναι πιο ισχυρή από τη δύναμη ενός λαού που διψά για το ένα καλύτερο αύριο. Και η απάντηση στους πολιτικούς καιροσκόπους όλες αυτές τις μέρες, από τη πρώτη συγκέντρωση της προοδευτικής Συμμαχίας στο Γαλάτσι, μέχρι τη σημερινή εδώ στη Καλαμάτα είναι μια: Τώρα μιλάει ο λαός».

Δείτε: Αλ. Τσίπρας: «Την απάντηση στο ποιος θα κυβερνά αυτή τη χώρα θα τη δώσει ο λαός και μόνο ο λαός» (βίντεο)

«Πριν από 4 χρόνια ο λαός σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις έδωσε την απάντησή του στους αυτόκλητους ιδιοκτήτες και μας έδωσε επίμονα την εντολή να ξεκινήσουμε το μεγάλο και δύσκολο αγώνα να βγάλουμε τη χώρα από τη βαθιά χαράδρα των μνημονίων, να προστατέψουμε τους πολλούς και να αλλάξουμε την Ελλάδα», είπε ο κ. Τσίπρας.

 Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί