Ηράκλειο: Έβρισε χυδαία, απείλησε και ακολούθησε γυναίκα όταν του επισήμανε ότι είχε μπει σε μονόδρομο!

Ένα εξοργιστικό περιστατικό φέρνει στο φως με καταγγελία του μέλος της ομάδας Ηράκλειο Κουασιμόδια Πόλη, το οποίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, σε δρόμο του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, ένας οδηγός, ο οποίος μάλιστα είχε στο αυτοκίνητό του μικρό κορίτσι, παραβίασε μονόδρομο, και όταν μία γυναίκα του το επισήμανε και επέμενε να κάνει πίσω καθώς ήταν παράνομος, την έβρισε χυδαία. Μάλιστα, όως αναφέρεται στην καταγγελία, την ακολούθησε για αρκετή ώρα μετά το συμβάν.

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία που έγινε από μέλος της ομάδας:

«Χθες Δευτέρα 17/12/18 και 7.30 το πρωί ανεβαινω τη Μνησικλη κ μπαίνω στο κομμάτι της Πετρακογιώργη που είναι μονόδρομος. Στο προπορευόμενο ΙΧ οδηγούσε μια κυρία και ακολουθούσε την ίδια διαδρομή μέχρι εκείνο το σημείο .
Ένας “κύριος” με άλλο ΙΧ όπου στο πίσω κάθισμα είχε ένα μικρό κορίτσι (μάλλον την κόρη του πηγαινε στο σχολείο) μπαίνει αντίθετα παραβιαζοντας αυτό το μικρό κομμάτι της Πετρακογιώργη. Η κυρία σταμάτησε μπροστα του με το αυτοκίνητο της κλείνοντας το δρόμο του και απο όσο μπορεσα να ακούσω του επισήμανε ότι είναι μονόδρομος κ θα πρέπει να κάνει πίσω κ να πάει κανονικά, και ότι καλό είναι να μάθουμε να σεβόμαστε. Της είπε λοιπόν ότι ξέρει ότι είναι μονόδρομος κ να φύγει απο μπροστά του να περάσει.
Η κυρία εσβησε τη μηχανή του οχηματος της λέγοντας του ότι θα σεβαστεί κ θα γυρίσει πίσω. Πισω της αλλα αυτοκίνητα είχαμε δημιουργήσει ουρά ,που όμως εξηγώντας μας το λόγο που σταμάτησε κ δεν προχωρούσε ,ολοι συμφώνησαμε κ περίμεναμε πότε εκεινος θα συμμορφωθεί να κάνει στροφή κ να βγει από το μονοδρομο. Όμως βλέποντας ότι οι υπόλοιποι συμφώνησαμε ,άρχισε να την βρίζει μπροστά στο παιδί του .Η κυρία δεν αντέδρασε και περίμενε πότε θα δεήσει να γυρίσει πίσω κ να πάει νόμιμα.
Κάποια στιγμή μετά από αρκετα λεπτά βάζει μπροστά κ συνεχίζοντας να βρίζει στρίβει και σταματά σωστά αυτή τη φορά λέγοντας της: ” ορίστε μωρη παλιοπου….να φυγε κ θα σε φτιάξω εγώ.
Και όλα αυτά με την μικρή στο πίσω κάθισμα να παραδειγματίζεται .
Η κυρία ξεκινάει και φεύγει όπου απελευθερώνει τη φάλαγγα πίσω της . Ξεκινώντας αντιληφθηκα ότι ο τύπος μπήκε σφήνα πίσω της και καθώς προχωρούσαμε συνειδητοποίησα ότι της είχε κολλήσει πίσω για μεγάλη απόσταση. Αποφάσισα λοιπόν να ακολουθήσω κι εγώ στο ενδεχόμενο που θα έκανε κάτι περισσότερο .
Εκείνη μάλλον τον κατάλαβε και άρχισε να κάνει κύκλους και βόλτες στην περιοχή και εγώ διακριτικά πιο πίσω από 2 3 αυτοκίνητα να τους ακολουθώ .
Η “” καταδίωξη”‘ συνεχίστηκε κάπου στο 20λεπτο και άρχισε να γίνεται τρομακτικό μέχρι οταν εκείνη πέρασε ένα φανάρι και τον έπιασε το κόκκινο κ έτσι πιστευω την έχασε. Γιατί γκάζωσε και έφυγε σε άλλη κατεύθυνση .
Να αναφέρω ότι όσοι πέρασαν από την Πετρακογιώργη πεζοί ή με μηχανή ,όλοι τον έβριζαν κ μάλιστα η κυρία ζήτησε σε κάποιον να καλέσει την αστυνομία.
Αυτά που βγήκαν από το στόμα του δείχνουν άνθρωπο διαταραγμένο τουλάχιστο και η καταδίωξη που ακολούθησε το επιβεβαιώνει .
Τι είχε στο νου του μετά από όλα αυτά και μ’ενα μικρό παιδί στο αμάξι του δεν ξέρω.
Γράφω όλο αυτό το περιστατικό για να αναφέρω ότι πήρα τον αριθμό του και τη μάρκα του αυτοκινήτου και σε οποίο ενδεχόμενο η κυρία αυτή χρειαστεί το οτιδήποτε έχω στοιχεία και μπορώ να βοηθήσω και ως μάρτυρας.
Δεν την γνωρίζω αλλά μπράβο για το θάρρος της και την επιμονή της .
Αν γνωρίζει καποιος την κυρία ή περισσοτερες πληροφοριες για το περιστατικό παρακαλώ με ανωνυμία και ο διαχειριστής θα μας φέρει σε επαφή .
Ελπίζω να μην χρειαστεί τίποτε από όλα αυτά .
Ευχαριστώ.»

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί