Κρήτη: Στη φυλακή ο 43χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση με τον 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος φέρεται να βίαζε ένα 13χρονο κορίτσι, φροντίζοντας πρώτα να «εξουδετερώνει» τον πατέρα της, ρίχνοντας υπνωτικά χάπια στον καφέ του.

Δείτε: Κρήτη: Έρευνες της αστυνομίας μετά από καταγγελία για βιασμό 13χρονης

Ο 43χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό και ασέλγεια κατά συρροή, αλλά και αντίσταση κατά της Αρχής. Συνοδευόμενος από άνδρες της Ασφάλειας Χανίων, έφτασε στα Δικαστήρια νωρίς το πρωί, φορώντας μία μάσκα, καθώς ήταν εμπύρετος (γι’ αυτό και κάθεται μόνος του υπό τη διακριτική επίβλεψη των αστυνομικών).

Η απολογία του ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι και αρνήθηκε όλα όσα κατηγορείται. Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της μητέρας στις αστυνομικές Αρχές του Βελγίου, καθώς η μικρή επιχείρησε δύο φορές να δώσει τέλος στη ζωή της, Η ανησυχία της μητέρας έκανε την ανήλικη να «σπάσει» και να της πει ότι ο 43χρονος Λιβανέζος απειλούσε μέσω μηνυμάτων στο κινητό της ότι θα σκότωνε τον πατέρα της σε περίπτωση που έλεγε οτιδήποτε.

Η μητέρα πήρε την κατάσταση στα χέρια της, υποδύθηκε την κόρη της, και ο Λιβανέζος έστειλε ένα ακραίο βιντεομήνυμα στο κινητό. Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι που οδήγησε στη σύλληψή του την περασμένη εβδομάδα.

Από το Βέλγιο έχουν σταλεί όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, ενώ αναμένονται και κάποιες ιατροδικαστικές εξετάσεις για την 13χρονη.

parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί