Απίστευτο περιστατικό στην Ελλάδα: Πελάτης φέρεται να υπνώτισε και να βίασε ταξιτζή (Φωτο)

Μια ιστορία που φαντάζει τουλάχιστον απίστευτη φαίνεται πως εκτυλίχθηκε πριν από λίγες εβδομάδες καθώς θύμα βιασμού από πελάτη έπεσε ένας οδηγός Taxi Beat στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης κατά τη διάρκεια της κούρσας νάρκωσε τον οδηγό ρίχνοντας υπνωτικό στον καφέ του. Λίγη ώρα αργότερα και οι δύο, άγνωστο το πως, κατέληξαν στο Ιπποκράτειο. Εκεί ο οδηγός αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετά από εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκαν ίχνη βιασμού.

Ο 29χρονος τελικά συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις ενώ η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

thetoc.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί