“Νόμος και τάξη” Αυγενάκη: Αρέσει δεν αρέσει, κομμένος ο Λαμπρινός!- Ούτε θέλει κομματικοποίηση των τοπικών εκλογών! (βίντεο)

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι- και το λέει, αλλά δεν το κάνει- κατά της κομματικοποίησης των αυτοδιοικητικών εκλογών και των χρισμάτων! Ναι, δεν μπερδέψαμε τα ονόματα, πρόκειται για τον γραμματέα της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου, εκείνον που έχει κάνει μπάχαλο το δήμο Ηρακλείου και την τοπική ΝΔ με τις προσωπικές στρατηγικές του! Αφού οδήγησε τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου και το όργανο που συγκρότησε στο κόψιμο του μοναδικού στην ιστορία της πόλης δημάρχου Ηρακλείου που είχε εκλεγεί και με τη στήριξη της ΝΔ, αφού διέσπασε την οργάνωση του κόμματός του, τώρα λέει ότι δεν είναι υπέρ των χρισμάτων και της κομματικοποίησης! “Μακριά από εμάς τέτοιες λογικές”, λέει πολύ θεατρικά, σε συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Μποτζάκη, στο cretapost.gr του Ηρακλείου.

Μάλιστα, προσθέτει, ότι η ΝΔ δε θα μπει σε μικροπολιτικά παιχνίδια (sic), ενώ κάνει λόγο και για “μικροεκβιασμούς” (όλα μικρά…) χωρίς πάντως να λέει και τί εννοεί.

Πάντως για τον Βασίλη Λαμπρινό λέει ότι είναι κομμένος, αρέσει δεν αρέσει, ενώ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ σημειώνει ότι θα αναδειχτεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Α, και ως άλλος… “δήμαρχος Πόπωτας” του Κολοκοτρωνιτσίου, μιλάει για το “νόμο και την τάξη” που πρέπει να εφαρμοστεί παντού και σε όλα τα επίπεδα της χώρας!

Δείτε τις αναφορές του μετά το 10:40′

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί