Σύσκεψη για την έλλειψη προσωπικού

Με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και τη συμμετοχή των φορέων της Κρήτης πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη με τους Βουλευτές της Κρήτης με θέμα:  «Η έλλειψη προσωπικού», την Παρασκευή 12 Απριλίου  2024  στο Επιμελητήριο Ηρακλείου .

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι κ.κ. Βουλευτές:

Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, Φραγκίσκος Παρασύρης, Ελένη Βατσινά και Κατερίνα Σπυριδάκη. Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αυγενάκη Λευτέρη εκπροσώπησε ο συνεργάτης του κ. Φραγκιαδάκης Χαράλαμπος και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Σενετάκη Μάξιμο εκπροσώπησε ο συνεργάτης του κ. Καδιανάκης Γιώργος. 

Επίσης χαιρετισμούς απέστειλαν ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Πλακιωτάκης Ιωάννης, η Βουλευτής Χανίων κ. Σέβη Βολουδάκη και ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Μαμουλάκης Χάρης.

Είχε προσκληθεί επίσης και συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας κ.  Βάμβουκας Μιχαήλ εκπροσωπώντας και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι των παρακάτω φορέων:

Επιμελητήρια Κρήτης, Οικονομικό Επιμελητήριο Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Ηρακλείου, Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης, Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου, Ενωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου και Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Σκοπός της σύσκεψης αυτής είναι η άμεση ενημέρωση των Βουλευτών της Κρήτης  και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για το σοβαρό αυτό θέμα  που απασχολεί όλους τους φορείς του οικονομικού  κυκλώματος της Κρήτης,  ώστε να επιτύχουμε από κοινού το βέλτιστο αποτέλεσμα με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις που τους καταθέσαμε, για τις δικές τους ενέργειες και την προώθηση τους προς την Κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία.

C:\Users\user\Desktop\ΦΩΤΟ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ\20240412_131912.jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί