Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα Πλαστικά Κρήτης

Περιοδεία στα Πλαστικά Κρήτης έκανε κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούμενο από τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ και δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». 

Κατά τη συζήτηση κυριάρχησε ο μεγάλος προβληματισμός που επικρατεί στους εργαζόμενους για την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς που πάρα τις τυχόν αυξήσεις που έχουν γίνει δεν φτάνουν για να καλύψουν τις ανάγκες αυτών και των οικογενειών τους. 

Από τη μεριά του ο Σ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε στους αντεργατικούς νόμους που έφεραν τα χαμηλά μεροκάματα, τη διάλυση των Συλλογικών Συμβάσεων, το 10ωρο, την διευθέτηση του χρόνου εργασίας και την κατάργηση των υπερωριών. Όλα τα παραπάνω που σκοπό έχουν την κερδοφορία του κεφαλαίου ήταν οδηγίες της ΕΕ που ψηφίζουν όλα τα κόμματα μαζί. 

Στη συνέχεια ανέδειξε την ελπιδοφόρα προοπτική που έχει ανοίξει στον λαό από τις πρόσφατες κινητοποιήσεις και τους απεργιακούς αγώνες των εργαζομένων, των αγροτών, των φοιτητών, για τα ζητήματα της Υγείας και της Παιδείας καθώς και την ανάγκη να νεκρώσουν οι χώροι δουλειάς στην πανελλαδική, πανεργατική απεργία της Τετάρτης 17/4 που αποτελεί συνέχεια και κλιμάκωση όλων αυτών των αγώνων.

Τέλος, αναδείχτηκε η ανάγκη να εκφραστεί και στην Ευρωβουλή η μεγάλη δυσαρέσκεια της πλειοψηφίας του λαού και η αντίθεση στην πολιτική που βάζει τα κέρδη πάνω από τις ζωές μας με την αποφασιστική ενίσχυση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί