Κασσελάκης- Το βίντεο λίγο πριν το στρατό: Το τρολάρισμα στον… Ευαγγελάτο και συμβουλή της μαμάς για τη ζακέτα

Ένα βίντεο με τις τελευταίες ώρες πριν παρουσιαστεί στον στρατό για τη θητεία του δημοσίευσαν οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς ο ίδιος πλέον βρίσκεται στο στρατόπεδο της Θήβας. Το βίντεο το περιγράφει ο ίδιος με χιούμορ “πριν απολυθώ, από το στρατό όχι από το κόμμα”!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δέχεται απανωτά τηλεφωνήματα από τη μητέρα του, η οποία τον συμβουλεύει να πάρει ζακέτα αλλά και τον ενημερώνει ότι ο πατέρας του θα τον συνοδεύσει μέχρι την πύλη, ενώ την ίδια ώρα ετοιμάζει τα απαραίτητα για την πρώτη μέρα στον στρατό.

“Κρίμα που δε θα έχουμε πλάνα από τον θάλαμο”, λένε οι συνεργάτες του, για να απαντήσει “Α, μην ανησυχείς, θα κάνει ποδαρικό ο Ευαγγελάτος πριν προλάβω καλά καλά να φτάσω ο ίδιος”, υπονοώντας τα θλιβερές γραφικές αναπαραστάσεις που κάνει στο Mega.

Στο τέλος του βίντεο και στο ερώτημα αν θα «πρέπει να κοιμόμαστε» ήσυχοι τώρα που θα είναι στρατό, ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά: «Να κοιμάστε ήσυχα τα βράδια. Οι ένοπλες δυνάμεις υπηρετούν τον σκοπό τους και τις τιμούμε. Άρα να κοιμάστε ήσυχοι κάθε βράδυ».

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το βίντεο συνοδεύεται από ένα μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη: «Μην ανησυχείτε έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στρατό!»

@skasselakis Μην ανησυχείτε έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στρατό! #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί