Έκοψε την πίτα της η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της , το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024, σε κοσμικό κέντρο της πόλης .

Την τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Μάξιμος Σενετάκης, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον τομέα Παιδείας και Δια βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κρήτης, κα Ελένη Μαράκη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου, κ. Αντώνιος Περισυνάκης.

Κατά την κοπή της πίτας, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Μανώλης Μπελαδάκης, ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους για την παρουσία και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Επιπλέον, απηύθυνε θερμές ευχές στους εργαζόμενους, ευχόμενος υγεία, ευημερία και επαγγελματική επιτυχία για το νέο έτος, τονίζοντας τη σημασία της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς που επιδεικνύουν στην καθημερινότητά τους. Τους επιβράβευσε για τη συμβολή τους στην εξαιρετική λειτουργία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, καθώς και στο πολύ θετικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των εργαζομένων, συμβάλλοντας στη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο Νομό Ηρακλείου. 

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, εξήρε τη συνεργασία που υπάρχει ήδη με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, το θετικό αντίκτυπο προς την κοινωνία του Ηρακλείου και την αμεσότητα επίλυσης προβλημάτων που επιδεικνύει. Επίσης,  αναφέρθηκε στο έργο του Υπουργείου του και τη σημασία της αγροτικής εκπαίδευσης και ανάπτυξης για την οικονομία και την κοινωνία. Ευχήθηκε στους παραβρισκόμενους υγεία και ευτυχία, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην Εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Μάξιμος Σενετάκης, αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας και της ανάπτυξης, που στηρίζεται στην καινοτομία και σε νέες μεθόδους, τονίζοντας τη συμβολή των εκπαιδευτικών στην προσπάθεια αυτή. Ευχήθηκε το νέο έτος να φέρει πρόοδο και ευημερία τόσο στον τομέα της εκπαίδευσης όσο και σε όλους τους τομείς που αφορούν την ανάπτυξη της χώρας.

Από την πλευρά της, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον τομέα Παιδείας και Δια βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κρήτης, κα Ελένη Μαράκη, μετέφερε τις ευχές της για ένα  δημιουργικό νέο έτος σε όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, τονίζοντας την αξία της συνεισφοράς όλων. Επιπλέον, δεσμεύτηκε πως η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό της Εκπαίδευσης και στους εκπαιδευτικούς, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, με διάθεση προσφοράς, όπως έκανε πάντα.

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Ηρακλείου, κ. Αντώνιος Περισυνάκης, επεσήμανε τη σημασία της παιδείας στην κοινωνία μας και ευχήθηκε για ένα έτος γεμάτο γνώση, επιτυχίες και δημιουργικότητα για όλους εμπλεκόμενους στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η επιτυχημένη εκδήλωση, η οποία ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, πλαισιώθηκε από άφθονο φαγητό, διασκέδαση και χορό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί