Δώρα στα παιδιά των παιδικών χωριών SOS από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Εμμανουήλ Μπελαδάκης, επισκέφθηκε σήμερα τα παιδικά χωριά SOS του Ηρακλείου Κρήτης, συνοδευόμενος από συναδέλφους και υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση δώρων που συγκέντρωσαν οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα δώρα περιλάμβαναν ρούχα και παιχνίδια και ήταν γεμάτα αγάπη και γιορτινές ευχές.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης και η αντιπροσωπεία των εκπαιδευτικών είχαν τη χαρά να ξεναγηθούν στους χώρους και τη δυνατότητα να διαπιστώσουν το πολύ καλό κλίμα και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα παιδικά χωριά SOS.

Οι μικροί μας φίλοι υποδέχθηκαν με χαρά τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και τους εκπαιδευτικούς και στη συνέχεια ο κ. Μπελαδάκης τους ευχήθηκε να έχουν μια χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη και χαρά και δήλωσε πως η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι κοντά τους για να τα στηρίξει και να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν με αγάπη και φροντίδα. 

Η επίσκεψη αυτή ήταν μια όμορφη κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στα παιδιά των παιδικών χωριών SOS που, φυσικά, χρειάζονται αγάπη και φροντίδα κάθε μέρα, όχι μόνο τις γιορτές. Η αγάπη μας μπορεί να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν υγιή και ευτυχισμένα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί