Αράχωβα: «Ξέρουμε τον δράστη – Εάν δεν συλληφθεί θα δημοσιοποιήσουμε το όνομά του» (Βίντεο)

«Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τον άγριο βασανισμό του Όλιβερ στην Αράχωβα, με νέες καταγγελίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η αστυνομία γνωρίζει το όνομα του ανθρώπου που κακοποίησε τον Όλιβερ, όμως για κάποιο λόγο δεν προχωρά στη σύλληψή του.

Η ίδια μίλησε στο Focus FM και ανέφερε πως η τοπική κοινωνία ξέρει ποιος κακοποίησε τον Όλιβερ, και πως υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες των όσων έγιναν με θύμα το χάσκι στην Αράχωβα

«Η αστυνομία λέει ότι δεν υπάρχουν εμείς όμως γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα το τραβήξουμε μέχρι το τέρμα» είπε η Μάρθα Πουλτίδου.

Μάλιστα ήταν κατηγορηματική πως ο Όλιβερ χτυπήθηκε και βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, και δεν υπάρχει περίπτωση να έπεσε θύμα άλλων άγριων ζώων.

«Εγώ έχω πει, εάν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω δημόσια το όνομά του. Με όποιο κόστος. Ξέρουμε ποιος είναι, έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι» είπε χαρακτηριστικά, στηρίζοντας την άποψη πως υπάρχει συγκάλυψη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί