«Νιώθω τεράστια αηδία»: Ξεσπά ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, ένα βήμα πριν από την παραίτησή του

“Νιώθω τεράστια αηδία με τόσο πολλούς θεσμούς σε αυτό το κράτος. Είμαι ένα βήμα πριν παραίτησή μου από την υπόθεση. Ο λόγος; Οι παράγοντες, που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, ΔΕΝ την κάνουν. Από την αστυνομία μέχρι το Υπ. Προστασίας του Πολίτη (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) και τη Δικαιοσύνη. Η αστυνομία έχει πληροφορίες συγκεκριμένες, αλλά σφυρίζει αδιάφορα και τις δίνει σε δημοσιογράφους, με όποια αλισβερίσια τυχόν έχουν”

Η υπόθεση με τον Όλιβερ, το νεκρό χάσκι στην Αράχωβα εξακολουθεί και το 2024 να προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Ένας εκ των δικηγόρων του ιδιοκτήτη, επαναφέρει την υπόθεση στο προσκήνιο…

Οι μέρες περνούν και το θέμα συνεχίζει να πυροδοτεί αντιδράσεις, συζητήσεις αλλά και σενάρια. Όσοι μιλούν για κακοποίηση του Όλιβερ από άνθρωπο, εμφανίζονται τις τελευταίες μέρες οργισμένοι. Υποστηρίζουν ότι κάποιοι θέλουν να κλείσει το θέμα, χωρίς οι δράστες της κτηνωδίας να έρθουν αντιμέτωποι με τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Οι αστυνομικοί που πήραν μέρος στην έρευνα, τονίζουν πως η υπόθεση έχει κλείσει και πως δεν έχει διαπιστωθεί κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο.

Χαρακτηριστικό της αγανάκτησης που αισθάνονται ορισμένοι, είναι η ανάρτηση του ενός εκ των δυο δικηγόρων του κηδεμόνα του Όλιβερ, Αντώνη Ζαπάντη ο οποίος βρίσκεται όπως λέει, ένα βήμα πριν από την παραίτησή του από την πολύκροτη υπόθεση, η οποία απασχολεί εδώ και εβδομάδες το πανελλήνιο.

Ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε: «Νιώθω τεράστια αηδία με τόσο πολλούς θεσμούς σε αυτό το κράτος πλέον. Είμαι ένα βήμα πριν την ηχηρή μου παραίτηση από την υπόθεση του Όλιβερ της Αράχωβας. Ο λόγος; Ένας και απλός: οι παράγοντες, που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, ΔΕΝ την κάνουν.

Από την αστυνομία μέχρι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) και τη Δικαιοσύνη. Η αστυνομία έχει πληροφορίες συγκεκριμένες, αλλά σφυρίζει αδιάφορα και τις δίνει σε δημοσιογράφους, με όποια αλισβερίσια τυχόν έχουν. Απόδειξη τούτου η διαρροή της πραγματογνωμοσύνης την 21-12-2023 το βράδυ.

Παραπονεθήκαμε με τη συνάδελφο στον Υφυπουργό και μας διαβεβαίωσε ότι θα βρεθεί αυτός που έκανε τη διαρροή (ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ Κ. ΚΑΤΣΑΦΑΔΕ). Κάνουμε αιτήματα στην Εισαγγελία, δεν απαντάνε ποτέ. Γίνεται διαρροή σοβαρού υλικού της δικογραφίας, ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ενημερώνουμε Εισαγγελία Λιβαδειάς και Εισαγγελία Εφετών Λαμίας και δεν κάνουν τίποτα. Ενημερώνουμε Εισαγγελία Αρείου Πάγου (Αντιεισαγγελέα Υπηρεσίας) και η απάντηση που πήραμε ήταν: “ε, και τι να κάνουμε, 40 χρόνια γίνονται αυτά, που εγώ είμαι στους κόλπους της Δικαιοσύνης”.

Ο εκφυλισμός του συστήματος για να καλυφθεί ποιος; Ο υπαίτιος ενός ακραία βάναυσου σοδομισμού; Γιατί; Επειδή σας το είπε ποιος;».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί