Δώρα Αυγέρη: Ο πρωθυπουργός υποκλίνεται με αυτοεξευτελισμό στην ακροδεξιά του κόμματός του

Με μία καυστική δήλωση σχολιάζει η Δώρα Αυγέρη τα όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς εξαιρείται από την κομματική πειθαρχία.

«Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είναι πρωτοφανής. Εξαιρέθηκε βουλευτής της ΝΔ από την κομματική πειθαρχία σε νομοσχέδια και τροπολογίες, με το αιτιολογικό ότι είναι πρώην πρωθυπουργός» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι για τα κοινοβουλευτικά κόμματα είτε δεν υπήρχε ζήτημα κοινοβουλευτικής πειθαρχίας είτε υπήρχε και αφορούσε όλους τους βουλευτές.

Τα εσωτερικά προβλήματα της ΝΔ δεν μας αφορούν, ωστόσο είναι οξύμωρο, ο πρωθυπουργός που είναι διατεθειμένος να κουρελιάσει το Σύνταγμα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, να υποκλίνεται με αυτοεξευτελισμό στην ακροδεξιά του κόμματός του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων ότι «είναι προφανές και είναι και προφανείς οι λόγοι γιατί σε μία Κοινοβουλευτική Ομάδα υπάρχει μία εξαίρεση διαχρονικά για τους βουλευτές που είναι πρώην πρωθυπουργοί».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί