ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ: Συγκέντρωση ειδών για την αντιμετώπιση του χειμώνα για άτομα που διαβιούν στο δρόμο

Η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ εδώ και σχεδόν τρία χρόνια εργάζεται στο δρόμο, εντός της πόλης του Ηρακλείου, και ένας από τους στόχους της είναι να εντοπίσει και να υποστηρίξει ευάλωτα άτομα που κάνουν χρήση ουσιών και βρίσκονται σε επισφαλείς συνθήκες στέγασης. Οι ανάγκες των ατόμων αυτών είναι ποικίλες και ορισμένες από αυτές διαμορφώνονται και αλλάζουν ανάλογα με τις εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, για την κάλυψη των αναγκών κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η συγκέντρωση των παρακάτω ειδών θα ήταν σημαντική: κουβέρτες, υπνόσακοι, σκούφοι, γάντια και θερμός. Η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ καλεί οποιονδήποτε συμπολίτη μας (ή/και επιχείρηση, σωματείο, οργάνωση κ.α.) επιθυμεί να δωρίσει κάτι από τα παραπάνω να επικοινωνήσει μαζί μας έτσι ώστε να συγκεντρωθούν τα προαναφερόμενα είδη.

Στοιχεία επικοινωνίας: 

Κινητό τηλέφωνο: 6985196733

email: kmiraklio@kethea-ariadni.gr

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί