Εκδήλωση για τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τον Χάρη Φασουλά και τους συνεργάτες του

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη Θεραπευτική Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Χάρης Φασουλάς πλαισιωμένος με τους συνεργάτες του, Στέλιο Λουλουδάκη και Αναστασία Φασουλά βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Μια συνάντηση που έχει καθιερωθεί μέσα στο χρόνο. Τα μηνύματα των τραγουδιών του δεν απέχουν από τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει η διαδικασία της αλλαγής κατά την απεξάρτηση, από το σκοτάδι στο φως, από την μοναξιά στη σχέση. Μια μετάβαση που στηρίζεται στο πείσμα, στο όνειρο, στη θέληση για μια ζωή καθαρή με νόημα.

Μέσο της φωνής τους, φρόντισαν και συγκίνησαν τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, που για πρώτη φορά όλοι μαζί αγκαλιασμένοι με κοινό εχθρό την εξάρτηση συγκατασκευάζουν θετικές αναμνήσεις την περίοδο των εορτών.

Παρόντες στη γιορτή ήταν οι γονείς και οι σύντροφοι από το Πρόγραμμα Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ καθώς και τα παιδιά των μελών.

Τα μέλη και το προσωπικό της Θ.Κ. του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστούν θερμά τον κ. Φασουλά και τους συνεργάτες του για την στήριξη του έργου της Θεραπευτικής Κοινότητας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί