H ιατροδικαστική εξέταση έδειξε δεκάδες δαγκωματιές σε όλο το σώμα της 50χρονης γυναίκας από τα σκυλιά

Δεκάδες δαγκωματιές σε όλο το σώμα φαίνεται πως δέχθηκε η άτυχη 50χρονη, που έχασε τη ζωή της ύστερα από την επίθεση τριών σκυλιών στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Δείτε:

Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της μετά από επίθεση σκύλων

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση από τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής φαίνεται ότι η γυναίκα δέχθηκε δεκάδες δαγκωματιές, στο κεφάλι, τον θώρακα, την κοιλιά και τα άνω και κάτω άκρα και πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του σώματος της. “Καταγράφονται δεκάδες διασχίσεις – τραυματικές κακώσεις που προκάλεσαν οι δαγκωματιές των σκύλων” όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων. Ο 37χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.

Ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών φέρεται να εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο της γυναίκας. Φέρεται επίσης να υποστήριξε ότι τα σκυλιά δεν είχαν επιθετική συμπεριφορά και πως άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος. Κατά πληροφορίες, ο ισχυρισμός αυτός κρίνεται ως μη πειστικός από την εισαγγελική Αρχή, καθώς εκτιμάται ότι η τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί