Κρήτη: Νεκρά 2 από τα 3 σκυλιά που φρόντιζε ο 47χρονος που πέθανε από αναθυμιάσεις – Αφημένο στην τύχη του το ένα (Βίντεο & φωτο)

Άλλα δύο θύματα για τα οποία κανείς δεν μίλησε είχε ως αποτέλεσμα η τραγωδία που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στα Χανιά, όταν 47χρονος εντοπίστηκε νεκρός μετά από πυρκαγιά στο σπίτι του.

Δείτε: Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 47χρονος μετά από φωτιά στο σπίτι του

Σύμφωνα με τη Λήδα Σηφοδασκαλάκη της SAVE animals chania, μέσα στο σπίτι του 47χρονου υπήρχαν 2 σκυλιά, που κάηκαν μαζί του και βρέθηκαν απανθρακωμένα! Παράλληλα, έξω από το σπίτι στον αύλειο χώρο, υπάρχει ακόμα σε στενό κλουβί, μέσα στα περιττώματα της, χωρίς φαγητό και νερό η Ρούμπι, ένα μπουλ μαστιφ που άνηκε στον 47χρονο και δυστυχώς αφέθηκε εκεί μόνη της μετά το θάνατό του. Εδώ και μια βδομάδα η Ρούμπι είναι εγκαταλειμμένη και η μοίρα της είναι άγνωστη, καθώς η οικογένεια του θανόντος κηδεμόνα βρίσκεται στην Αθήνα και ενώ κατέβηκαν για την κηδεία του 47χρονου, δεν μερίμνησαν για το τι θα γίνει με την Ρούμπι και σε επικοινωνία με την φιλοζωική δήλωσαν, ότι δεν έχουν την δυνατότητα να την πάρουν μαζί τους.

Η SAVE animals chania απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει φιλοξενία, ώστε να προωθηθεί για υιοθεσία.

Δείτε την ανάρτηση:

⭕️Ένα τραγικό γεγονός συνέβη το Σάββατο 24/02/2024, όταν ένας άντρας 47 χρονών πέθανε από αναθυμιάσεις μέσα στο σπίτι του, που είχε πάρει φωτιά, στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων. Το γεγονός αποκαλύφθηκε 3 μέρες μετά, αφού ο γείτονας και η οικογένεια του τον αναζήτησαν και ενημέρωσαν αστυνομία και πυροσβεστική.

💯Υπάρχει όμως μια άλλη τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του 47χρονου. Υπάρχουν 3 τραγικές φιγούρες σκύλων, που για αυτές κανένας δεν μίλησε, κανένας δεν έγραψε σε δελτίο τύπου, κανένας δεν νοιάστηκε.

💯Μέσα στο σπίτι του 47χρονου υπήρχαν 2 σκυλιά, που κάηκαν μαζί του και βρέθηκαν απανθρακωμένα!!!

🆘Έξω από το σπίτι στον αύλειο χώρο, υπάρχει ακόμα σε στενό κλουβί, μέσα στα περιττώματα της, χωρίς φαγητό και νερό η Ρούμπι, ένα μπουλ μαστιφ που άνηκε στον 47χρονο και δυστυχώς αφέθηκε εκεί μόνη της μετά το θάνατο του 47χρονου, ενώ εμείς ενημερωθήκαμε από τους γείτονες για την ύπαρξη της. 🆘🆘🆘🆘🆘

⭕️Εδώ και μια βδομάδα η Ρούμπι είναι εγκαταλειμμένη και η μοίρα της είναι άγνωστη, καθώς η οικογένεια του θανόντος κηδεμόνα βρίσκεται Αθήνα και ενώ κατέβηκαν για την κηδεία του 47χρονου, δεν μερίμνησαν για το τι θα γίνει με την Ρούμπι και σε επικοινωνία μας δήλωσαν, ότι δεν έχουν την δυνατότητα να την πάρουν μαζί τους.

😿🙀 Η Ρούμπι είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ φιλική με ανθρώπους και ζώα και γνωρίζουμε ότι έχει μικροτσίπ στο όνομα του θανόντος κηδεμόνα της. 😿🙀

💯Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε χώρο να τη φιλοξενήσουμε, αλλά αν κάποιος προσφέρει φιλοξενία, μπορούμε να την προωθούμε για υιοθεσία.

⭕️Όποιος θέλει να βοηθήσει την Ρούμπι με φιλοξενία ή πιθανώς να την υιοθετήσει, ας επικοινωνήσει με τα τηλ 6945727300 & 6945900339

👎👎👎Λυπούμαστε που μετά το θάνατο του ανθρώπου της και των φίλων της, η Ρούμπι βρίσκεται στα αζήτητα, και αφέθηκε από όλους σε απαράδεκτες συνθήκες, χωρίς καν οι συγγενείς να μεριμνήσουν έστω για το φαγητό, το νερό και την καθαριότητα της, εις μνήμη του κηδεμόνα της που την αγαπούσε…..

👎👎👎Δεν μπορούμε ως εθελοντές να επωμιζόμαστε όλη αυτήν ανευθυνότητα και την σκληρότητα προς τα ζώα………

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί