Στη φυλακή ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων για τη θανατηφόρα επίθεση στην 50χρονη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια, ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που επιτέθηκαν μέχρι θανάτου στην 50χρονη, το μεσημέρι την περασμένης Κυριακής, στη Νεοχωρούδα, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα έκριναν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

   Ο 37χρονος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, η οποία του αποδίδεται, εκφράζοντας τη βαθιά του λύπη του για τον χαμό της γυναίκας.

Στο απολογητικό του υπόμνημα, ο ίδιος φέρεται να επέμεινε ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί το παραμικρό.

Κατά πληροφορίες, επισήμανε ότι τα σκυλιά ήταν εκπαιδευμένα κι ότι δεν είχαν εκδηλώσει κατά το παρελθόν επιθετικά συμπεριφορά.

   Οι ισχυρισμοί του ωστόσο δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή που του «έδειξαν» τον δρόμο για τις φυλακές.

Νωρίτερα την Τετάρτη, το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε ο δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας, για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

«Το θύμα είχε φρικτό θάνατο. Αυτό είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για την οικογένεια και θα θέλαμε όλοι να σεβαστούμε τον πόνο που έχει η οικογένεια και τα παιδιά αυτής της γυναίκας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα ζώα, είπε πως το μόνο που γνωρίζει είναι ότι βρίσκονται σε φιλοζωϊκή και θα εξεταστούν.

Η κηδεία της 50χρονης γυναίκας έγινε χθες σε κλίμα οδύνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί