Αχιλλέας Μπέος: Αυτεπάγγελτη προκαταρκτική από την Εισαγγελία για τις νέες χυδαιότητες του δημάρχου Βόλου

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσε το υβριστικό παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου κατά δημοσιογράφων και η πρωτοφανής στοχοποίησή τους, σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα. Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου, όχι μόνο εκτόξευσε χυδαία σχόλια σε βάρος δημοσιογράφων, σφόδρα ενοχλημένος επειδή έκαναν τη δουλειά τους ενημερώνοντας τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, αλλά έφτασε στο σημείο να καλέσει σε πράξεις βίας εναντίον τους.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η Εισαγγελία διέταξε αυτεπάγγελτα προκαταρκτική έρευνα για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξης εγκλημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος ξεπέρασε τη Δευτέρα άλλη μια φορά τον εαυτό του σε χυδαιότητα εξαπολύοντας ακόμα μια ιταμή επίθεση κατά όσων τοπικών δημοσιογράφων ενημερώνουν τον κόσμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη με το πόσιμο νερό μετά τις καταστροφές από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias.

«Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι» είπε ο δήμαρχος Βόλου, ενώ επιτέθηκε στη δημοσιογράφο Κ. Τασσοπούλου η οποία μάλιστα ήταν απούσα. «Ρε Τασσοπούλου σε πειράζει το νερό που κόβεται στις 10-11, σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή» και συνέχισε τις χυδαιότητες λέγοντας: «σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε και για να μην χαλάτε το σάλιο σας να τους ρίχνετε αυγά και γιαούρτια. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το».

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που το νερό κόβεται κάθε βράδυ στην πόλη. «Για μένα κανονικότητα είναι όταν κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ. Σε άλλες χώρες που υπάρχει ξηρασία ή πρόβλημα υδροδότησης, κάνουν μείωση νερού. Όταν έχεις ροή 18 ώρες, δεν υπάρχει πρόβλημα», ισχυρίστηκε.

Η ακραία συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου προκάλεσε την αντίδραση των ενώσεων συντακτών όλης της χώρας. Η ΠΟΕΣΥ και οι ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΠΗΤ εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ), ενώ ζήτησαν την παρέμβαση των δικαστικών αρχών.

Δείτε επίσης:

«Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή»- Χυδαία επίθεση του Mπέου σε δημοσιογράφο (Βίντεο)

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας: Υπεύθυνος για οποιαδήποτε βιαιοπραγία κατά δημοσιογράφου ο Μπέος

ΠΟΕΣΥ – Ενώσεις Συντακτών: Στον Άρειο Πάγο για τις άθλιες απειλές Μπέου και τη στοχοποίηση δημοσιογράφων

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί