«Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή»- Χυδαία επίθεση του Mπέου σε δημοσιογράφο (Βίντεο)

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεπέρασε τον εαυτό του σε χυδαιότητα εξαπολύοντας ακόμα μια ιταμή επίθεση κατά όσων τοπικών δημοσιογράφων ενημερώνουν τον κόσμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη με το πόσιμο νερό μετά τις καταστροφές από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias.

Ο δήμαρχος του Βόλου μετά την επανεκλογή του έχει εμπλουτίσει τις δηλώσεις του με εξαιρετικά υβριστικές, απαξιωτικές εκφράσεις δικαιώνοντας τη λούμπεν και άκρως επιθετική συμπεριφορά ενάντια σε όσους αναδεικνύουν στον τοπικό Τύπο τα κακώς κείμενα που φέρουν την υπογραφή.

Ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα Δευτέρα (30/10) εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της δημοσιογράφου κ. Τασοπούλου και μάλιστα ενώ ήταν απούσα.

«Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Ρε Τασοπούλου σε πειράζει το νερό που κόβεται στις 10-11, σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή» και συνέχισε τις χυδαιότητες λέγοντας: «σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί