Σεμινάριο ΚΕΚ Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Airbnb – Πλήρης Οδηγός»

Έναρξη 30 Οκτωβρίου

Όλες τις γνώσεις για τη διαχείριση ακινήτων μέσα στην πλατφόρμα Airbnb και κατ΄ επέκταση σε άλλα συστήματα διαχείρισης βραχυχρόνιων μισθώσεων, παρέχει το νέο σεμινάριο που διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιώτες – ιδιοκτήτες ακινήτων, που θέλουν ν’ αξιοποιήσουν τουριστικά την κατοικία τους, καθώς και σε όσους θέλουν ν’ ασχοληθούν ως διαχειριστές ακινήτων Airbnb αποκτώντας την πρώτη βάση για την μετέπειτα επαγγελματική πορεία τους.

Με το πέρας του σεμιναρίου οι καταρτιζόμενοι θα γνωρίζουν τι απαιτείται ώστε ένα ακίνητο να δεχτεί κρατήσεις και θα έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν μία ελκυστική καταχώριση για το ακίνητό τους, αλλά και να το διαχειριστούν μόνοι το τους.

Ενότητες:

  • Φορολογικό & Ασφαλιστικό Πλαίσιο
  • Πηγές Κρατήσεων
  • Αirbnb (Προφίλ, Νέα Καταχώρηση, Συμβουλές Βελτιστοποίησης Καταχώρησης, Πρακτικές για ορισμό τιμών)
  • Διαχείριση Πελατών (άφιξη, επικοινωνία, κριτικές)

 Διάρκεια: 12 διδακτικές ώρες- Δευτέρα  30/10/23, Τετάρτη 01/11/23 και Πέμπτη 02/11/23, ώρες 17:00 – 20:15.

Κόστος σεμιναρίου: 110€

Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, AMEA, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

 Εισηγήτρια:

Η Έλενα Αλογδιανάκη,  απόφοιτη Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Τμήμα Πληροφορικής. Τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται με τη διαχείριση ακινήτων και μικρών ξενοδοχειακών μονάδων με στόχο την αύξηση των πωλήσεων μέσα από καταχωρήσεις βραχυχρόνιων μισθώσεων. Παράλληλα, διατηρεί την δική της εταιρεία που αναλαμβάνει κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων και e-commerce καθώς και Social Media Marketing.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302730   info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί