Σεμινάριο «Airbnb – Πλήρης Οδηγός» από το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Έναρξη 29/01/2024

Το επιτυχημένο σεμινάριο «Airbnb – Πλήρης Οδηγός» διοργανώνει και πάλι το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για όσους θέλουν ν’ αποκτήσουν  τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για τη διαχείριση ακινήτων μέσω της πλατφόρμας  Airbnb και κατ’ επέκταση άλλων συστημάτων διαχείρισης βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιώτες – ιδιοκτήτες ακινήτων, που θέλουν να αξιοποιήσουν τουριστικά την κατοικία τους και ν΄ αποκτήσουν γνώσεις για την διαχείριση ακινήτων και τη βραχυχρόνια μίσθωση, καθώς και σε άτομα που θέλουν να ν΄ αναλάβουν διαχειριστές ακινήτων Airbnb, ως πρώτη επαφή και βάση για την μετέπειτα πορεία τους.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι οι καταρτιζόμενοι, μετά το πέρας των μαθημάτων:

  • να γνωρίζουν τι χρειάζεται το ακίνητό τους για να μπορεί να δεχτεί κρατήσεις, 
  • να είναι σε θέση να δημιουργήσουν μία ελκυστική καταχώριση και 
  • να διαχειριστούν μόνοι τους ακίνητό τους.

Ενότητες:

  • Φορολογικό & ασφαλιστικό πλαίσιο,
  • Πηγές κρατήσεων,
  • Αirbnb (προφίλ, νέα καταχώρηση, συμβουλές βελτιστοποίησης Καταχώρησης, Πρακτικές για ορισμό τιμών),
  • Διαχείριση πελατών (άφιξη, επικοινωνία, κριτικές)

Διάρκεια: 12 διδακτικές ώρες-  Δευτέρα  29/01/24, Τετάρτη 31/01/24 και Πέμπτη 01/02/24 17:00-20:15

Κόστος σεμιναρίου: 110€

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους,AMEA, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

 Εισηγήτρια:

Έλενα Αλογδιανάκη,  απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Τμήμα Πληροφορικής. Τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται με τη διαχείριση ακινήτων και μικρών ξενοδοχειακών μονάδων με στόχο την αύξηση των πωλήσεων μέσα από καταχωρήσεις βραχυχρόνιων μισθώσεων. Παράλληλα, διατηρεί τη δική της εταιρεία που αναλαμβάνει κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων και e-commerce καθώς και Social Media Marketing.

Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302735 & 302730, info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί