Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ: «Η πρώτη δυναμική απάντηση του Ηρακλειώτικου λαού δόθηκε σήμερα»

“H πρώτη δυναμική απάντηση του Ηρακλειώτικου λαού στην κυβέρνηση δόθηκε σήμερα με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που κατέκλυσε τους δρόμους της πόλης”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, η οποία έδωσε το «παρών» στη σημερινή κινητοποίηση.

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10 7μμ πλ. Ελευθερίας

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ στάθηκε στο πλάι των μαχόμενων υγειονομικών του Βενιζελείου, μαζί με εργατικά σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, φοιτητικούς συλλόγους, συλλόγους αυτοαπασχολουμένων και απλούς εργαζόμενους, σε ένα μεγαλειώδες σε όγκο και παλμό συλλαλητήριο!

Ο υπουργός Υγείας και η κυβέρνηση του πήραν το μήνυμα από τους χιλιάδες διαδηλωτές: Πετάμε στο κάλαθο των αχρήστων τις πρόσφατες εξαγγελίες – κοροϊδία και απαιτούμε εδώ και τώρα προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, για να λειτουργήσουν τα χειρουργεία και τα ιατρεία, να μπορούν να εφημερεύσουν οι κλινικές, να λειτουργήσει το Νοσοκομείο. Δεν θα επιτρέψουμε την παράδοση των δημόσιων Νοσοκομείων στους έμπορους της υγείας. 

Ξέρουμε ότι η σωτηρία του Βενιζελείου και του δημόσιου χαρακτήρα του είναι δική μας υπόθεση! Υπόθεση του Ηρακλειώτικου λαού, των μαχόμενων υγειονομικών, των μαζικών φορέων σε όλο το νομό. Δεν σταματάμε λοιπόν, συνεχίζουμε τον αγώνα μας και δίνουμε ραντεβού στο συλλαλητήριο της Παρασκευής 20/10 7μμ πλ. Ελευθερίας.

ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΝΕΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί