Συνάντηση Στ. Κασσελάκη με τον Αλ. Τσίπρα στη Βουλή

“Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις” ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη.

Η συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και επί 15 χρόνια πρόεδρο του κόμματος γίνεται στο γραφείο του στη Βουλή. Τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύει ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο διάλογος που είχαν Αλέξης Τσίπρας – Στέφανος Κασσελάκης:

Αλέξης Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Θα σου χρειαστεί.

Έτσι λέμε εδώ, πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις.

Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλες δυσκολίες. Ενότητα και συντροφικότητα. Κρατάω τη φράση που είπες πως στους συντρόφους κι ο δεύτερος είναι πρώτος. Δεν είναι όπως στο NBA.

Στέφανος Κασσελάκης: Εσείς έχετε μεγαλύτερη εμπειρία από μένα.

Αλέξης Τσίπρας: Κι εσύ από μπέιζμπολ.

Στέφανος Κασσελάκης: Πράγματι, στους συντρόφους κι ο δεύτερος είναι πρώτος.

Ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά τη διαμόρφωση του αποτελέσματος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικοινώνησε με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου ενώ λίγο νωρίτερα με δήλωσή του αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος επεσήμανε ότι:

«Οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας, δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί, ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».

Δείτε επίσης: Αλέξης Τσίπρας: Θα δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τους μεγάλους αγώνες που έρχονται

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί