Λιμενικό: Απεβίωσε 20χρονη δόκιμη πλοίαρχος – Αρρώστησε στην Ινδία

Τραγικό τέλος για μια 20χρονη δόκιμη πλοίαρχο, η οποία αρρώστησε ξαφνικά στην Ινδία και απεβίωσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η 20χρονη παρουσίασε ασθένεια στην Ινδία και απεβίωσε στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η νεαρή πλοίαρχος ταξίδευε εκεί με δεξαμενόπλοιο στο πλαίσιο της εκπαίδευσή της και αρρώστησε μετά τον απόπλου στο λιμάνι Σίκκα της Ινδίας.

Η 20χρονη επαναπατρίστηκε στις 2 Σεπτεμβρίου με ιατρικό συνοδό και διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και στη συνέχεια σε νοσοκομείο, η 20χρονη δεν άντεξε και απεβίωσε.

Η ανακοίνωση του λιμενικού

Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023. Διενεργείται προανάκριση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί