“Φάπα” από Εβρίτισσα στον Μητσοτάκη: “Να πάτε και στους ανθρώπους που κάηκαν τα σπίτια τους όμως…” (βίντεο)

Κάτοικος του Έβρου «άδειασε»…. με το γάντι τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή και τις εξαγγελίες που ανακοίνωσε για «Δαδιά pass», σε μια προσπάθεια αποδόμησης του μεγέθους της καταστροφής που συντελέστηκε και υποκρισίας απέναντι στους πυροπαθείς κατοίκους της περιοχής.

Δείτε επίσης:

Κυνική ομολογία Μητσοτάκη ότι δεν προστάτευσαν τη Δαδιά – «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»

Σε βίντεο που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης φέρεται κάτι να λέει σχεδόν ψιθυριστά στην Εβρίτισσα (η οποία λογικά δεν έχασε κάποιο σπίτι ή επιχείρηση κατά την καταστροφική πυρκαγιά που έκαιγε επί 17 ημέρες και ο πρωθυπουργός περίμενε να σβήσει για να επισκεφθεί την περιοχή), με τη γυναίκα να του δίνει ένα γερό ευγενικό «χαστούκι», ως απάντηση.

“Ωραία! Να πάτε και στους ανθρώπους που κάηκαν τα σπίτια τους όμως θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ…”, του είπε χαρακτηριστικά.

Με λίγα λόγια, σαν να του λέει: «Σε εμένα τα λες βερεσέ, αν τολμάς πήγαινε σε αυτούς που έχασαν το βιός τους κι εσύ δεν έκανες τίποτε γι’ αυτό…»

Από τον Έβρο σήμερα ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πως το κράτος θα είναι δίπλα στους πληγέντες και ανακοίνωσε δέσμη μέτρων και ενισχύσεις. «Έχουμε πολλά να κάνουμε για την πρόληψη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παράλληλα παραδέχθηκε ότι η πολιτεία δεν τα πήγε τόσο καλά όσο το είχε σχεδιάσει.

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί