Μετά την απόφαση αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου θέλει να βγει έξω κι ο Κασιδιάρης

Αίτημα αποφυλάκισης έχει καταθέσει ο Ηλίας Κασιδιάρης, που είχε καταδικαστεί για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής σε 13 έτη φυλάκισης. Υπογραμμίζεται πως τα ίδια δικαστικά όργανα και φυσικά πρόσωπα αποφάσισαν την αποφυλάκιση υπό όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου, πριν από μερικές ημέρες
Όσον αφορά την περίπτωση Κασιδιάρη, το αίτημά είχε υποβληθεί από τις 26 Απριλίου στη διεύθυνση της φυλακής Δομοκού όπου κρατείται. Με τη σειρά της το διαβίβασε στην εισαγγελία Λαμίας και το προσεχές διάστημα αναμένεται η εισαγγελική πρόταση και η τελική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Οργή για Μιχαλολιάκο
Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος που είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών ως διευθυντικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, αποφυλακίζεται με βούλευμα.

Η απόφαση αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου με τη Μάγδα Φύσσα να ξεσπά μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Η μάνα που είδε το γιο της δολοφονημένο από μέλος της Χρυσής Αυγής είπε πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο. «Μόνο φυλακή δεν έχει κάνει ο Μιχαλολιάκος. Δικαστικοί αποφασίζουν και βγάζουν εγκληματίες έξω» ανέφερε η Μάγδα Φύσσα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί