Ιωάννινα: 71χρονος σκότωσε 35χρονο που εισέβαλε στο σπίτι του

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο χωριό Χίνκα του Δήμου Ζίτσας, στα Ιωάννινα με έναν 71χρονο να σκοτώνει έναν 35χρονο που εισέβαλε στο σπίτι του ηλικιωμένου.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr,  ένας 35χρονος ημεδαπός άνδρας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με μεταλλική ράβδο και στιλέτο  στην κατοχή του εισέβαλε στο σπίτι 71χρονου επίσης ημεδαπού, ο οποίος κατοικεί μόνιμα στο εξωτερικό και  βρισκόταν στο  χωριό του για την περίοδο του καλοκαιριού.

Μετά από έντονο μεταξύ τους διαπληκτισμό και αφού ο 35χρονος χτύπησε τον ηλικιωμένο με τη ράβδο που είχε μαζί του ο 71χρονος ζήτησε επιτακτικά από τον νεαρό άνδρα να φύγει από το σπίτι του και καθώς εκείνος τον αγνοούσε, πήρε ένα παλιό όπλο που είχε στην οικία του  και πυροβόλησε τον 35χρονο άνδρα τραυματίζοντάς τον στη θωρακική κοιλότητα.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Βουτσαρά ενώ  για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και έσπευσε  στο σημείο  Κινητή Μονάδα  του ΕΚΑΒ  από τα Ιωάννινα  που παρέλαβε και διακόμισε  τον νεαρό στο νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου κατέληξε.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας  με τον ηλικιωμένο να συλλαμβάνεται ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κατασχέθηκαν:

  • περίστροφο μάρκας WESSON & HARRINGTON, διαμετρήματος 0,32mm,
  • κάλυκας,
  • 4 φυσίγγια,
  • μεταλλική ράβδος,
  • σουγιάς,
  • κουκούλα και ζεύγος γαντιών εργασίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί