Διαφθορά, η δεξιά του Kυρίου και ο Μητσοτάκης

Του Γιώργου Δημητρίου

Η Εκκλησία της Ελλάδος είναι η μόνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι συστατικό του Συντάγματος, ενώ διαρρηγνύει τα ιμάτιά της αρνούμενη ψευδώς τον πολιτικό και κοσμικό  της ρόλο. 

Η κρυφή συμπόρευσή της με τη Νέα Δημοκρατία των δεξιών, ακροδεξιών εθνολαϊκιστών γίνεται με πρόσχημα την τάχα διαφύλαξη της εθνικής ταυτότητας και άλλες τέτοιες  ανοησίες που πείθουν τα ΄΄πρόβατα΄΄ότι << το κράτος είναι αυτοί >> 

Αυτό θα πρέπει να σταματήσει χθες. Η ζημιά στην Εθνική ασφάλεια που προκαλούν με την παρωχημένη συμπόρευσή τους θα είναι ανεπανόρθωτη. Οι καιροί άλλαξαν, γιατί θεωρείτε τον κόσμο ύλη προς εκμετάλλευση; 

Εξηγούμαι. 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Η Εκκλησία της Ελλάδος, δυστυχώς όλη η επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία, παρόλο που  συμμετέχει ως επίσημο μέλος σε παγκόσμιες οργανώσεις εκκλησιών και συνυπογράφει επίσημα κείμενα τάχα περί αγώνος εναντίον πολιτικής διαφθοράς, εδώ περιέργως, όχι μόνο τα αποκρύπτει αλλά μέσα από μία ένοχη σιωπή καλύπτει την πολιτική διαφθορά. 

Η Ελληνική Εκκλησία ενώ έχει έδρα τη χώρα μας, η οποία διακρίνεται στην διαφθορά στην  Ε.Ε., όχι μόνο δεν εναντιώνεται σε αυτή αλλά συμμαχεί με τον πολιτικό φορέα της διαφθοράς την ΝΔ για να προστατεύσει τον πολιτικό της ρόλο που απορρέει από το  Σύνταγμα 

Είναι από τις ελάχιστες Εκκλησίες στην Ευρώπη που δεν εχει εναντιωθεί στην πολιτική  διαφθορά. Στη Γερμανία, η Εκκλησία με το κοινωνικό κεφάλαιο που διαθέτει εναντιώθηκε  στο κόμμα των χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ για τη διαφθορά, σε αυτές τις εκλογές. 

Οι ψηφοφόροι αντί να πάνε στο δεξιότερο AfD πήγαν αριστερότερα στους πράσινους. Αυτό  δε σημαίνει ότι η Γερμανική Εκκλησία κομματίζεται, απλά υλοποιεί ένα μνημόνιο που και η  Ορθόδοξη Εκκλησία έχει υπογράψει, αλλά το κρύβει επιμελώς. 

Στην Αγγλικανική Εκκλησία της Βρετανίας εναντιώνονται επίσημα στην πολιτική διαφθορά  των δεξιών και ακροδεξιών.Απαγόρευσαν στα κόμματα ακόμη και να πάψουν να  χρησιμοποιούν θρησκευτική ρητορική. 

Εδώ, η δεξιά του κυρίου έχει παραχωρήσει σιωπηρά την αρμοδιότητα στον ανόητο Μητσοτάκη να ορίζει ποιος είναι demec χριστιανός και πατριώτης ενώ αυτός είναι ουσιαστικά το καθεστώς της πολιτικής διαφθοράς. 

( πηγή Theology Pembroke college ,Tobias Cremer professor of Oxford University, Political  Religion, Book ) 

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 

Επί λέξει: Ο Πατριάρχης Ρουμανίας, << Ο Αγώνας κατά της πολιτικής διαφθοράς ,πρέπει να  συνεχιστεί από την Εκκλησία, η κλοπή των δημοσίων πόρων υποβαθμίζει την κοινωνία ηθικά και υλικά >>

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας εφαρμόζει το ίδιο μνημόνιο που έχει υπογράψει και η  Εκκλησία της Ελλάδος όπως θα δούμε παρακάτω. Η Ρουμανική ορθόδοξη εκκλησία μάχεται  επισήμως την πολιτική διαφθορά από το 2017. 

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας στη γείτονα χώρα, ήταν η μείωση της διαφθοράς, είναι  πλέον μικρότερη από την δική μας, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι η Ρουμανία μας προσπέρασε σε οικονομικούς δείκτες και σε ΑΕΠ κλπ 

( Πηγή Romanian Orthodox Church : Fight Against Corruption must… https:/www.romania insider.com ) 

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ WCC 

<< Επί λέξει: Το WCC ( World Council of Churches ) καλεί τις Εκκλησίες μέλη σύμφωνα με το  μνημόνιο που έχει εγκριθεί ομοφώνως να μιλήσουν ανοικτά κατά της πολιτικής  διαφθοράς. Πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένη δράση κατά της διαφθοράς και των  δωροδοκιών από ανέντιμους πολιτικούς>> 

( Πηγή , https://www.oikoumene.org Churches against Corruption ) 

H Εκκλησία της Ελλάδος επίσημο μέλος της WCC ,Πηγή, https://www.ekoumene.org <<  Church of Greece Orthodox Churches ( Eastern ) WCC Member Since : 1948 

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ. 

Η ζημία που προκαλείται στη Δημοκρατία και στους θεσμούς από τη διαφθορά των demec πατριωτών,Εθνολαικιστών ανά τον κόσμο είναι γνωστή από την ευρεία βιβλιογραφία.Εκείνο  που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ο κίνδυνος Εθνικής Ασφαλείας που προκαλεί η πολιτική  διαφθορά όπως περιγράφουν οι Αμερικανοί οι οποίοι ψήφισαν και ειδικό νόμο το  Φεβρουάριο του 2021. 

Ο Νόμος .<< CROOK >> κατά της μεγάλης διαφθοράς ,για την καταπολέμηση Υπερπόντιων  κλεπτοκρατών.Πηγή , ( https://www.justsecurity.org << Corruption is a National Security Threat. The Crook Act >> 23/3/2021 ) 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. 

Θα μεταφράσω επί λέξει το εισαγωγικό κείμενο του Αμερικανικού νόμου CROOK κατά των  κλεπτοκρατών επιχειρώντας μια αντιπαραβολή με τους Ελληνικούς θύλακες τάχα φύλαξης της Εθνικής ταυτότητας, της Εθνικής Ασφάλειας. του Φράκτη , των push baks και λοιπούς  Demec ανόητους που διχάζουν τους Ελληνες για την εξουσία και για την τσέπη τους. 

Επί λέξει πρωίμιο νόμου CROOK: << Πριν από μερικά χρόνια ,οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της Αμερικής ήταν η Κομμουνιστική ιδεολογία και οι Κομμουνιστές. Σήμερα οι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ προσδιορίζονται από την πολιτική διαφθορά.(Το ξέρουν η ΝΔ και η Εκκλησία;). Συνεχίζει το κείμενο επί λέξει: << Αυταρχικοί ηγέτες χρησιμοποιούν μοχλούς της κυβέρνησης για να πλουτίσουν και να αποκρούσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Διεφθαρμένοι ηγέτες και πολιτικές οικογένειες προσκολλώνται στην εξουσία  μέσω δικτύων πατρωνίας>> ( Μητσοτάκης-ΜΜΕ-Καρτέλ-Εθνολαϊκισμός-μέρος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας) 

Συνέχεια του κειμένου των Αμερικανών και ουχί των κομμουστών : << Εκμεταλλεύονται τις δικαιοδοσίες του του κράτους για να κρύψουν ή να προστατεύσουν τα κλεμμένα περιουσιακά στοιχεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ, η διαφθορά εκτός της Δημοκρατίας και των θεσμών  πλήττει την Αμυντική ικανότητα του Αμερικανικού Εθνους και την Εθνική Ασφάλεια>>. 

(βρε με ποιόν μοιάζει, μέ ποιόν μοιάζει.. Λάμπρος Κωνσταντάρας..για κύριο Μπειζάνη..)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 

Σύριζα ..κοιμήσου ήσυχος για αυτά που δεν άλλαξες. Μη σταματάς να ονειρεύεσαι. Η πατρίδα τώρα είναι σε ασφαλή χέρια, έχει θαλάσσια σύνορα, βάζει φράκτες…για να μην  μπορούν να φύγουν ούτε να απειληθούν ποτέ οι ΄΄εσωτερικοί εχθροί΄΄. 

Δηλαδή διαφθορά των καρτέλ τιμών, οι πολιτικές οικογένειες, οι Εθνολαϊκιστές  υπερπατριώτες, και δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο μέρος της Εκκλησίας. 

ΥΓ.Οι Αμερικανοί λένε ότι δεν κινδυνεύουν από τους κομμουνιστάς αλλά την υψηλήν  ΄΄κλεπτοκρατίαν΄΄. Εδώ ο demec μ@λ@κ@ς της πολιτικής διαφθοράς είναι καθρέπτης της πολιτικής μας ηλιθιότητος. Συνέλθετε όσο είναι καιρός, με τις οικονομικές ανισότητες που  επέβαλε η διαφθορά και τα ΜΜΕ με την ανοχή της ιεραρχίας. 

Στο τέλος θα αυξηθούν οι Ελληνες ΄΄υπερπατριώτες΄΄ και θα ακρωτηριαστεί γεωγραφικά η  πατρίδα. Συνεχίστε έτσι και θα δούμε ποιός θα πολεμήσει εάν χρειαστεί, για ποιόν.. και για  ποια πατρίδα. 

Θα θυσιαστεί για μια πατρίδα ακραίων ανισοτήτων που του ΄΄κλέβει΄΄ασύστολα το μέλλον  του για 20 οικογένειες; Ή μια πατρίδα της Δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής; η  ανοησία και η ιδιοτέλεια έχει και αυτή ένα όριο κύριοι΄΄Σαββόπουλοι΄΄ 

Οι 29 ΄΄πλύστρες΄΄της δημοσιογραφίας των καρτέλ ενώ είναι αφόρητα ανόητοι  καταφέρνουν και πείθουν τον κόσμο για τα αντίθετα. Εχουν ενσωματώσει στην  ανοησία, όπως και πρώην και νυν ένστολους εις την Εθνικήν κοροιδίαν.. 

Είναι και αυτό μέσα στα ΄΄πατριωτικά΄΄ τους καθήκοντα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί